Pozdravljeni.
Pred sedmimi meseci sem si kupil novega cliota Storio 1.2 16 V. Do sedaj brez problemov. Danes sem pa opazil, da mi je indikator goriva iz dveh crtic naenkrat padel na nic crtic in se mi je prizgala lucka za bencin. Potem sem pa sel tankat in sem tankal do vrha, ampak glej zlomka indikator ni napolnjen do vrha. Prisel je samo do predzadnje crtice. Potem sem se pripeljal domov in sem se enkrat sel tankat mislec, da ga nisem do konca napolnil. Ima kdo s tem iskusnje. Kaj bi to lahko bilo.
Hvala za odgovore in lp,
Matej
Indikator goriva
Re: Indikator goriva
vem da je avto v garancijim, samo ga ne bom za vsako malenkost vozil. samo zanime me ali je to normalno oz. ce se to obcasno za Cliote lahko dogaja.RS-sport napisal/-a:avto imas v garanciji
lp,
Matej
normalno ni
mogoce se ti plovc zatika
sprazni in se enkrat napolni rezervar pa bos pol vidu kaj bo 
RS-sport
Ja saj druga mi ne preostane, samo nekje sem prebral, da to novi clioti vec nimajo plovca.???? Je to res?
Madonca pa glih na morje se drugi teden spravljam
.
Butasto se mi zdi, da mi je iz dveh kristalov pri ponovnem zagonu motorja indikator zdrsnil na nulo. To mi je ful cudno...
Bom videl kako bo po priblizno 100 km. Kaj priporocas, da bi ga potem sel tankat da vidim ali ga moram obvezno spraznit..
lp,
Matej
Madonca pa glih na morje se drugi teden spravljam
Butasto se mi zdi, da mi je iz dveh kristalov pri ponovnem zagonu motorja indikator zdrsnil na nulo. To mi je ful cudno...
Bom videl kako bo po priblizno 100 km. Kaj priporocas, da bi ga potem sel tankat da vidim ali ga moram obvezno spraznit..
lp,
Matej
Evo problem je resen.
Danes sem bil na servisu in je tip takoj vedel o cem se gre in mi je tudi zadevo hitro porihtal. Problem je bil v osvezitvi oz. resetiranju armaturne plosce. Torej ce ima kdo podobne probleme z kaksnimi cudnimi luckami ali ce komu nagaja stevec za kilometrino itd, potem je potrebno restarat elektroniko v armaturni plosci. To lahko naredite tudi sami in sicer tako, da pred vklopom avta drzite tipko za uro oz. kilometrino in vklopite avto. Nato se zacnejo stevci pomikat gor in dol... Noro...
Samo dokler imam avto pod garancijo tega ne bom delal sam..
lp,
Matej
Danes sem bil na servisu in je tip takoj vedel o cem se gre in mi je tudi zadevo hitro porihtal. Problem je bil v osvezitvi oz. resetiranju armaturne plosce. Torej ce ima kdo podobne probleme z kaksnimi cudnimi luckami ali ce komu nagaja stevec za kilometrino itd, potem je potrebno restarat elektroniko v armaturni plosci. To lahko naredite tudi sami in sicer tako, da pred vklopom avta drzite tipko za uro oz. kilometrino in vklopite avto. Nato se zacnejo stevci pomikat gor in dol... Noro...
Samo dokler imam avto pod garancijo tega ne bom delal sam..
lp,
Matej