Dodatek k bencinu - STP
- Citroenovc
- Citroenovc
No medtem ko sem danes na Renault servisu kompletiral seznam potrebnih zadev - sem vprasal kaksen cistilec injektorjev imajo ap oni (ker sem ga opzail na polici) - pa je rekel, da je ena fajn zadevscna (no, itak da je fajn, ce jo prodaja
), ki se jo vlije v prazen tank, nakar nafila polno cez in potem lepo pocasi to za pol leta garantira boljse delovanje (????) ....
Pozna kdo to? ALi je to samo preoblecen "STP dodatek" in pa pac nerodno pojasnilo prodajalca ...
Pozna kdo to? ALi je to samo preoblecen "STP dodatek" in pa pac nerodno pojasnilo prodajalca ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
-
dr. jAcKaSS
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Injektorje je najboljse nesti k Senici da se pregledajo in scistijo, ce motorjev nimate karkoli predelanih pa pustite pri miru, vsi dodatki so stran metanje denarja.
Edini dodatek ki ga dajem v bencin je tulen, ki malo poveca oktane in kar je bolje pomembno: hladi motor....samo ce imate serijske motorje pustite leva spati
Edini dodatek ki ga dajem v bencin je tulen, ki malo poveca oktane in kar je bolje pomembno: hladi motor....samo ce imate serijske motorje pustite leva spati
- killah bee
- Kraj: Ljubljana