Megane RS by Timy
No pa gre pocasi proti koncu kot kaze...
V temi PRODAM je temelj te zgodbe in zato sem se tudi odlocil, da napisem nekaj besed okoli tega.
Namrec bil sem v Avstriji ter dvakrat v Nemciji sopotnik pri projektu osvajanja tujine na Renault Treffnih z Tilnom (megane RS).
Kot rezultat vsega skupnega je bil vtis na tujcih, kateri niso mogli razumeti kako se lahko en Slovenec (del balkana) spusti v tako extremen styling ter del Tuninga in se pripelje kar dobrih devetsto kilometrov stran z namenom, da promocijsko predstavi klub ter svoj avto.
Odziv je bil zelo velik in glede na razne komentarje, ko se je avto se zadnjic oz. tretjic pojavil v Nemciji sem mnenja, da je avto dobesedno dozivel vrhunec, ko je pokazal svojo kvaliteto izdelave iz Slovenske garaze.
Za klub je naredil najvecjo reklamo ter promocijo v letosnjem letu zato se ti kot (zaenkrat se) predsednik kluba izredno zahvaljujem za tvoje nastope ter dobro voljo okoli kluba in zazelim cim bolj uspesno prodajo avta.
Pozdravljen Timy!
LP: KRIZI
V temi PRODAM je temelj te zgodbe in zato sem se tudi odlocil, da napisem nekaj besed okoli tega.
Namrec bil sem v Avstriji ter dvakrat v Nemciji sopotnik pri projektu osvajanja tujine na Renault Treffnih z Tilnom (megane RS).
Kot rezultat vsega skupnega je bil vtis na tujcih, kateri niso mogli razumeti kako se lahko en Slovenec (del balkana) spusti v tako extremen styling ter del Tuninga in se pripelje kar dobrih devetsto kilometrov stran z namenom, da promocijsko predstavi klub ter svoj avto.
Odziv je bil zelo velik in glede na razne komentarje, ko se je avto se zadnjic oz. tretjic pojavil v Nemciji sem mnenja, da je avto dobesedno dozivel vrhunec, ko je pokazal svojo kvaliteto izdelave iz Slovenske garaze.
Za klub je naredil najvecjo reklamo ter promocijo v letosnjem letu zato se ti kot (zaenkrat se) predsednik kluba izredno zahvaljujem za tvoje nastope ter dobro voljo okoli kluba in zazelim cim bolj uspesno prodajo avta.
Pozdravljen Timy!
LP: KRIZI
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
nov prideBloc_breaker napisal/-a:Zakaj ga pa ze prodaja sej ga je komaj pol leta mel.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
prvo vsem hvala za pohvale in me veseli da je toliko ljudem vsec.
kot drugo hvala Kriziju za soudelezbo v Nemciji in na slovenskih showih.Krizi se posebno HVALA za marsikatero promocijo avta(oba veva kaj mislim,ne?
).
in se kot tretje,avto prodajam iz posebnih razlogov ki pa bodo scasoma vidni.
LP vsem skupaj
Tilen-Timy
kot drugo hvala Kriziju za soudelezbo v Nemciji in na slovenskih showih.Krizi se posebno HVALA za marsikatero promocijo avta(oba veva kaj mislim,ne?
in se kot tretje,avto prodajam iz posebnih razlogov ki pa bodo scasoma vidni.
LP vsem skupaj
Tilen-Timy
Se moje pripombe.. Te luci odzadaj mi ne "potegnejo" originalne (Megane II-Ph2) veliko bolj sedejo.. ker imajo precno linijo, ki sovpada z zadkom in z tisto "crom-letvico" ki je na zadku.. Prav tako "obrvi" na sprednjih luceh malo kazijo sprednjo obliko oz. linijo maske, ki se izteka v Renault-ov romboid...
Drugace pa lepa zverinca, pa veliko srecnih in varnih [km] novemu lastniku..
Drugace pa lepa zverinca, pa veliko srecnih in varnih [km] novemu lastniku..
- killah bee
- Kraj: Ljubljana