Dopizdo mi je original sound v avtu
Dopizdo mi je original sound v avtu
Imam idejo.
kaj ce das zadaj:
- 4kanalni ojacevalec z high inputi z ene 4x100W RMS na 4ohm,
- zamenjas zadnje zvocnike z 16.5cm Midwoofer 120/180W RMS
- tam ko imas naslon za roko pa das en nizkotonec 25cm z ene 400w RMS
Spredaj pa zamenjas originalne zvocnike z 16.5cm 70W RMS z kretnico in ga gonis na original izhodih
mislite da bo dober sound in bass?!?
kaj ce das zadaj:
- 4kanalni ojacevalec z high inputi z ene 4x100W RMS na 4ohm,
- zamenjas zadnje zvocnike z 16.5cm Midwoofer 120/180W RMS
- tam ko imas naslon za roko pa das en nizkotonec 25cm z ene 400w RMS
Spredaj pa zamenjas originalne zvocnike z 16.5cm 70W RMS z kretnico in ga gonis na original izhodih
mislite da bo dober sound in bass?!?
na original radio bom gono ja,ker mi ni nekih radij not davat,ker noben ni skladen z armaturo.
Sej bi samo spredaj je zaj..panele pod tapeto delat,kr je vse natlaceno.Tweterje pa ze ima itaq locene serijsko.pa sej sound je dokaj kvaliteten,samo bass manjka kr v totih avtih grejo baje vsi na kvaliteto in ne moc
Sej bi samo spredaj je zaj..panele pod tapeto delat,kr je vse natlaceno.Tweterje pa ze ima itaq locene serijsko.pa sej sound je dokaj kvaliteten,samo bass manjka kr v totih avtih grejo baje vsi na kvaliteto in ne moc
Jaz mam na mojmu enako. Kvaliteta je, bassov pa ni (blo). Mam pa original 4x40W z izmenjevalcem. Naj bi bil kao Cabasse.
Zadevo sem resil tak, da sem nabavil samo en aktivni woofer in ga namestil pod sovoznikov sedez. Vezal pa na original avtoradio, s tem, da sem rabil se eno kretnico, ker je premalo izhodov na radiu.
Kako spila pa ti povem cez par dni, ko dobim to kretnico in zmontiram.
Zadevo sem resil tak, da sem nabavil samo en aktivni woofer in ga namestil pod sovoznikov sedez. Vezal pa na original avtoradio, s tem, da sem rabil se eno kretnico, ker je premalo izhodov na radiu.
No to tud mene zanima kako spila .....jst tud razmislam o enmu aktivnem woofer-ju ....no sicer pri mojem Cabasse kar dobro spila bas glede na to da so not 13 cm zvocniki ....king_m napisal/-a:Jaz mam na mojmu enako. Kvaliteta je, bassov pa ni (blo). Mam pa original 4x40W z izmenjevalcem. Naj bi bil kao Cabasse.