original avtoradio renault

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
frenki
Kraj: celje

original avtoradio renault

Odgovor Napisal/-a frenki »

Zanima me æe priklopim originalen Renojev avtoradio(ki seveda nima displeya) v Clio-ta 1.2 16v extrem letnik 2oo4 ali mi bo kazalo frekvenco na displeyu kjer trenutno kaze uro in temperaturo ali to ne gre
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Odvisno od tega kaksen priklopnik ma.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Mene pa zanima, da ne dajem ven original radija brez veze. Ima mogoce AUX vhod, za priklop MP3 napravice :)
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Slika

Sodec po tej sliki bi naj now twingo in nov clio imela priklop za MP3 naprave...

Vendar sem jaz vprasal na servisu, ce tudi starejsi modeli npr moj 2004 clio ima to moznost pa so rekli, da ne! Imam pa model Tuner List.

Je pa tu en link, hackinga...
Klik
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

killah bee napisal/-a:Mene pa zanima, da ne dajem ven original radija brez veze. Ima mogoce AUX vhod, za priklop MP3 napravice :)
Za vzet ven radio in pogledat, ce ima moznost priklopa mp3 (aux priklop), ti vzame 15 sek. casa. Sicer pa, ce se ze po menu-ju sprehodis, ugotovis, ce imas moznost aux (on/off).
Uporabniški avatar
s3c
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a s3c »

Nekaj sem zasledil da naj bi novi modeli koncno predvajali tudi mp3 zapis glasbe. Kdo kaj vec ve o tem? Mogoce ze kdo prodaja?
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ja saj novi modeli predvajajo mp3... Recimo nov Clio Rip Curl.. Rabljenih pa se nisem videl... Edino enega od megana, samo ni pasal v cliota...

Aja kaj na orginal avtoradio lahko priklopis ojacevalec?
Odgovori