rekel sem, da se bom oglasil, ko bom izvedel kaj vec o okvari mojega dizla. V glavnem, zadeva je taksna. Danes sem bil na stajerskem avtodomu v mb, kjer so mi avto priklopili na racunalnik in opravili test.
koncni rezultat strokovnjakov iz stajerskega avtodoma je sledec. Okvara sob + visokotlacne pumpe.

Cene raje ne bom omenjal ker je prevelika, bom pa podal svoje mnenje on nestrokovnosti. Pa naj me kdo popravi ce se motim.
V glavnem, kako je mozno da so vse sobe hin, ko pa avto v prostem teku normalno dela, po bvhu vsega pa se nic ne kadi

zanimivo.
Druga stvar zaradi katere mi ne gre v glavo kako je mozno da je pumpa hin, ko pa vsi vemo da pumpa dela na dolocenih obratih, torej, bi se morala tezave pojavljat vsakic pri 2800 vrtljajih, zanimivo pri meni pa je, da se napaka pojavlja samo v 5 prestavi. HM res cudno zakaj se mi to ne dogaja nikoli v tretji ali pa cetrti, pa se to samo pri 2800. res zanimivo.
V glavnem, najlazje je avto priklopit na racunalnik pa videt aha to ni vredi, to ni vredi, pa to ni vredi, ko se dajo te zadeve vse drugace uredit. Ne vrjamem da so vse sobe crknile, pa tudi ce so, kolko je meni poznano imamo na tem podrocju strokovnjake, ki se s sobami in crpalkami ukvarjajo in to v neposredni blizini maribora, na Ptuju.
Potem pa se pogovarjam s kolegom, ki je imel enak problem, pa ne boste verjeli na mercedesu so se mu prizgale podobne lucke, kot v mojem primeru. In kaj je vzrok? Slabo gorivo!!!!
Je napolnil rezervar do konca , nakar so tezave z luckami izginile. V glavnem, bi vas rad opzoril, da vsi ki tankate na Petrolu, premislite preden boste tam res tankali, saj nafta ni najboljse kakovosti.
Malo sem se rapisal, upam pa, da bo kdo podal kaksno mnenje.
Lep pozdrav in srecno voznjo.
Matjaz