danes sem bil na tehnicnem pregledu, pa se je tip ki tam dela zelo namucil pritiskal plin in grel motor na mojem kongooju da je nekako spravil izpusne pline v normalno stanje, kaj bi bilo lahko narobe da prevec kadi, sicer ko se peljes se nic ne vidi samo na tehnicnem je z meritvami ugotovil in rekel da je verjetno nekaj narobe, kaj bi lahko bilo avto iam motor 1,5 dci 47kw je letnik 2002 in ima 200.000 prevozenih menjani so bili samo jermeni in enkrat naftni filter ter zracni in oljni. Sicer pa avto normalno deluje ima malo porabo.
Dogaja pa se se nekaj ce slucajno pozabim zagreti nafto mi avto ne vzge v prvo, potem pa ga tako zelo tezko vzgem ga moram kurblat in kurblat. Ce pritiskam tisto pumpico pri pumpi za nafto vidim da je v naftnic cevkici zrak. Ali bi ga bilo dobro dati na tester ali zamenjati kaksen filter.
v naprej hvala za nasvete
kangoo 1,5 -dci kadi
Re: kangoo 1,5 -dci kadi
ima 200.000 prevozenih menjani so bili samo jermeni in enkrat naftni filter ter zracni in oljni. Sicer pa avto normalno deluje ima malo porabo.francs napisal/-a:danes sem bil na tehnicnem pregledu, pa se je tip ki tam dela zelo namucil pritiskal plin in grel motor na mojem kongooju da je nekako spravil izpusne pline v normalno stanje, kaj bi bilo lahko narobe da prevec kadi, sicer ko se peljes se nic ne vidi samo na tehnicnem je z meritvami ugotovil in rekel da je verjetno nekaj narobe, kaj bi lahko bilo avto iam motor 1,5 dci 47kw je letnik 2002 in ima 200.000 prevozenih menjani so bili samo jermeni in enkrat naftni filter ter zracni in oljni. Sicer pa avto normalno deluje ima malo porabo.
Dogaja pa se se nekaj ce slucajno pozabim zagreti nafto mi avto ne vzge v prvo, potem pa ga tako zelo tezko vzgem ga moram kurblat in kurblat. Ce pritiskam tisto pumpico pri pumpi za nafto vidim da je v naftnic cevkici zrak. Ali bi ga bilo dobro dati na tester ali zamenjati kaksen filter.
v naprej hvala za nasvete
V 200.000 si samo enkrat menjal filtre ?
kangoo 1,5 -dci kadi
oljni filter menjam redno ob menjavi olja naftni sem zamenjal dvakrat zracni pa ni bil menjan cca 40.000km
kangoo-zakon