Hm...,nevem kaj tocn sm ze jst naliu u rezervuar je melu pa ist namen.
Zdej nevem kulk je pomagal,skodl sigurnu ni.
Od takrat mam porabo manjso,kar je pisal tut na embalazi,nevem pa ce je tu od tga al sm pac jst spremeniu nacin voznje.
Kok pa prblizn porabo manjso? 0,2l morda...k men tut to gor pise. Me prou zanima a se bo kej poznal. Pa po kolkem casu si pa opazu manjso porabo, ce slucajno ves?
Pred tremi leti ko sem mel audi4-ko sem mel probleme z cukanjem v niskih obratih in ker tester ni nic pokazal sem sklepal da so lahko injektori zabasani.In tako sem se odpravil po nakup klinera vlil v avto in po priblizno 15km prevozenih je avto zacel delat kot svicarska ura.Tak da vam povem 100% pomaga.
jaz v 21ko nalivam to tekocino vsakih par tisoc km, drugace mi pri pol gasa cuka za znoret
potem ko to not vlijem je nekaj casa mir, pol pa spet zacne
poraba se nic ne spremeni
to je samo zacasna resitev dokler ne dam injektrojev na ultrazvok scistit
ce ti zdaj masinca dela brez problemov je nalivanje te zupce brez pomena
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
nightmare napisal/-a:Morde se bo kdu smejou,sam prej je bla pouprecna 10l/100,pol pa 8.6l/100.Sigurnu ne sam od tga k sm not naliu,sam odkar pa sm je pa skus okul 9l.
a bi bilo dobro to tudi v dizlarja nalit seveda sutrezno zadevo za dizel motorje? Pa ce ja a je kdo ze to sprobal na dizlu 1,9 dci 120km, pa ce si kaetro stvar?
nightmare napisal/-a:Morde se bo kdu smejou,sam prej je bla pouprecna 10l/100,pol pa 8.6l/100.Sigurnu ne sam od tga k sm not naliu,sam odkar pa sm je pa skus okul 9l.
Katero si ti natocu v svoj mlincek?
Ekola tu sm naliu jst.Mesat mors nekje z 50l goriva.Je pa 6eur tko da dost nemors zgubit ce probas.