Kiko napisal/-a:Sam da je bjonda! Vas nalepke na tanku pa lexuske ne brigajo nic vec !
Drugace pa lepi Megane sam to kar sem zgoraj nastel ne bi mel!
lp
Bjonda gor al pa dol, jest pravim vsaka cast vsaki punci ki ima tako veselje in naj ima gor kar ji pase. Vsak trud je treba cenit... Ce bi mi (fantje) vzgajali naprimer roze, tudi verjetno (sigurno) nebi bile perfktne, ali vsaka bi bila vesela ce bi se jih sploh dotaknili ...
Sploh je pa o tem brezveze debatirat, ker nekdo blekne da je nekaj "cefursko" ali "rizasto" ali kakorkoli ze... Potem so pa kar naenkrat vsi pametni, pa ceprav so marsikomu ravno taki dodatki potihem kul, ali jih nebi upali imet zaradi druzbe. Brezveze...
Kiko napisal/-a:Sam da je bjonda! Vas nalepke na tanku pa lexuske ne brigajo nic vec !
Drugace pa lepi Megane sam to kar sem zgoraj nastel ne bi mel!
lp
Bjonda gor al pa dol, jest pravim vsaka cast vsaki punci ki ima tako veselje in naj ima gor kar ji pase. Vsak trud je treba cenit... Ce bi mi (fantje) vzgajali naprimer roze, tudi verjetno (sigurno) nebi bile perfktne, ali vsaka bi bila vesela ce bi se jih sploh dotaknili ...
Sploh je pa o tem brezveze debatirat, ker nekdo blekne da je nekaj "cefursko" ali "rizasto" ali kakorkoli ze... Potem so pa kar naenkrat vsi pametni, pa ceprav so marsikomu ravno taki dodatki potihem kul, ali jih nebi upali imet zaradi druzbe. Brezveze...
Lp
Se popolnoma strinjam s teboj. Sej jst itak nisem "kriticar" na tem forumu . Sem pac opazil to malenkost, tako tukaj kot na a.com pa sem mogu napisat.
Ja nic, bom mogu nick spremenit v Kika pa bom meu perfekten avto
hmmm...fuego hvala...ma me res zanima kaksne bi bile tvoje rozice...najbrz kr lepe
glede taksnega in drugacnega spuscanja autocka...neki bomo ze..ce bojo eur sportni ferdi ce pa ne bo...jah pol pa ena cenej varianta
kar se pa nalepke tice..pa fantje...hocte al pa nocete...meni je top...se lepo pase k feltnam tako da samo ce se najde ksn lopou ka mi jo ukrade...sicer = ostane!!
edino lexus...sej so fajn pa vse ma super so samo...ne vem... original pa tudi ne zgledajo slabo ja...
sipe...fuego...vas bom pocakala