meine clio :) nc prou dobrga,... stran 5....

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Jah sem vidu ze tvoj avto x krat u industrijski coni rudnik... Sem pa ga vidu ko so ga peljal na tovornjaku proti Skofiljci jah sozalje vem kako je to men se je enak to zgodil... Stem da jaz sem meu komplet bok not potisjen...
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a žabc »

biu je lihkar cenilc pr men in me je dau vedt d bo totalka kar sm jasno prcakvou, tko da mislm d za ta dnar k ga bom dobu od zavarovalnce se mi ga ne splaca it popraulat in ga bom pomoje prodau......
Slika
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

zabc napisal/-a:biu je lihkar cenilc pr men in me je dau vedt d bo totalka kar sm jasno prcakvou, tko da mislm d za ta dnar k ga bom dobu od zavarovalnce se mi ga ne splaca it popraulat in ga bom pomoje prodau......
:(

Kaj pa pol?
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
žabc

linat napisal/-a:
zabc napisal/-a:biu je lihkar cenilc pr men in me je dau vedt d bo totalka kar sm jasno prcakvou, tko da mislm d za ta dnar k ga bom dobu od zavarovalnce se mi ga ne splaca it popraulat in ga bom pomoje prodau......
:(

Kaj pa pol?
pol pa pomoje bom na zalost kr en cajta brez glede na to d za tist dnar k ga bom dobu pa od zavarovalnce kar bom dobu za avto si ne bom mogu bohve kaj kupt...... me pa zanima ce kdo we kok bi prslo ce bi dau tole zrihtat vse kar je stolcen ?????
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Od 400 do 500eur bo popravilo, ker sem mel podobno razbit avto samo golfa,pa so mi menjali celi bok zadnji pa me je prislo 75000 bivsih!
Uporabniški avatar
žabc

[KEKEC] napisal/-a:Od 400 do 500eur bo popravilo, ker sem mel podobno razbit avto samo golfa,pa so mi menjali celi bok zadnji pa me je prislo 75000 bivsih!
samo??? k men je reku en klepar d bi ga mogu najbrz na mizo dt pa d je stebricek cist zvit pa d je streha tud dobr zvita......
Slika
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

ce so stebricki in streha, potem je popravilo vprasljivo...zaradi stroskov popravila.
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ce je streha zvita pa stebricek se ne splaca popravlat. Raje prodaj skolko ce bos lahk pa kup drugega kliota pa daj felne gor. in ostalo.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
BeBoP
Kraj: Dolenska

Odgovor Napisal/-a BeBoP »

Pi... ena nc ne bos umenu da sm se jst dozivu sok s tabo v Cliasu mater naju je nabov jaooo mater mu k da mu je blo treba tega res skoda avta k je biu lep k svina zdej pa res kriza kva bos naredu najbol da res jamras zavarovalci glede da te vse boli pa nevem ti kaj pa da poberes dobr dnar vn k po moje se ti ga res ne splaæa popravlat raje si umisl dci tko da bi ti blo bolj nevem prjatu sam razmisl sam jst vem da bi uzev disla :) :D Drugace pa bodva vesela da nama nc ni blo 8)
SlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

Ali pa ce bi kaksno .-ko uporabu... :roll:

Drugace pa, morda se ti splaca dobit drugo skoljko, pa samo prevekslat iz ene v drugo vse dele?
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Aja to sem pozabu na tako foro ko se je en v mene zaletu na cist enakem mestu kot pr teb zabc sem se od zavarovalnice potegnu 200 tisoc.... z nateg varjanto... ce te zanima preko pm..
Uporabniški avatar
linat
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a linat »

BeBoP napisal/-a:Pi... ena nc ne bos umenu da sm se jst dozivu sok s tabo v Cliasu mater naju je nabov jaooo mater mu k da mu je blo treba tega res skoda avta k je biu lep k svina zdej pa res kriza kva bos naredu najbol da res jamras zavarovalci glede da te vse boli pa nevem ti kaj pa da poberes dobr dnar vn k po moje se ti ga res ne splaæa popravlat raje si umisl dci tko da bi ti blo bolj nevem prjatu sam razmisl sam jst vem da bi uzev disla :) :D Drugace pa bodva vesela da nama nc ni blo 8)
:shock: :shock: sm morala 2x prebrat da sm razumela

:lol: Dobr da sta vidva cela! :wink:
Ljudje, ki imajo avto le za pot iz to?®ke A v to?®ko B, se mi smilijo...
<<<my album>>>
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

linat napisal/-a:
BeBoP napisal/-a:Pi... ena nc ne bos umenu da sm se jst dozivu sok s tabo v Cliasu mater naju je nabov jaooo mater mu k da mu je blo treba tega res skoda avta k je biu lep k svina zdej pa res kriza kva bos naredu najbol da res jamras zavarovalci glede da te vse boli pa nevem ti kaj pa da poberes dobr dnar vn k po moje se ti ga res ne splaæa popravlat raje si umisl dci tko da bi ti blo bolj nevem prjatu sam razmisl sam jst vem da bi uzev disla :) :D Drugace pa bodva vesela da nama nc ni blo 8)
:shock: :shock: sm morala 2x prebrat da sm razumela

:lol: Dobr da sta vidva cela! :wink:
tudi jaz :D
Slika
Uporabniški avatar
žabc

zkwa ste mogl pa 2x prebrt :?: 8)
Slika
Uporabniški avatar
Bojci