aha.. thanksatomant napisal/-a:
Cena ni odvisna od avta. Je fiksna tarifa. Meni je manjkalo pol kolicine plina ampak je cena ostala ista.
POLNJENJE KLIME....kje?
-
dr. jAcKaSS
Ja. vse nardijo. Zamenjajo olje, dodajo barvilo in plin. Barvilo je fajn, ker ce ti zacne spuscat to tako lahko vidis kje spusca. Drugi ponavadi ne dodajajo barvila tak da mas ob tezavah dvojni strosek ker mora sistem spet spucat, nafilat in tokarat z barvilom potem pa spet se enkrat ko odpravi tezavo.dr. jAcKaSS napisal/-a:A pa na AMZS-ju nardijo kul? K se mi zdi, da je najcnej. 42eur za neclane. Oz. a nardijo vse kar je treba za ta dnar? Pise Test in polnenje z barvilom.
A nardijo vse to kr je omenu Citroenovc?
V cem je sploh point barvila?
Pozanimala sem se na AMZSju!
In torej zadeva je sledeca:
polnjenje klime (sama storitev) je 36,35 eur - 15% za clane
40 eur je 1 kg plina (v moj avto naj bi ga slo 1/2 kg, torej 20 eur)
5 eur je menjava nekega olja pri klimi (obvezna)
Torej ne vem kje ste eni nasli tako majhne zneske.....
Ali pa niste imeli vseh teh zadev za uredit.
lp
lp
-
dr. jAcKaSS
Jaz nisem nic doplacal ceprav mi je manjkalo 320 g plina. Znesek 36,05 eur. Menjano je pa blo vse. Bom kasneje pripel listek z izpisom iz masine.linat napisal/-a:Pozanimala sem se na AMZSju!
lp
Kopirano iz druge teme....dr. jAcKaSS napisal/-a:Ja valda. Ceprou tle na AMZS-ju majo res take fore. Js sm pelu na optiko, k nej bi bla 24eur, pol placas pa se 8eur zravn ne vem cesa.
Se strinjam da kr se neki doplacas....linat napisal/-a:Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...
Menjali so mi koncnike. Pol sem morala pa optiko it delat in sem sla na AMZS.
Placala sem 35 eur za optiko.
Kar se tice pa polnjenja klime, sem pa mal vez uporabila in bom sla na AMZS, ki ni v LJ, kjer kolegica enega pozna.... Baje da me bo ceneje prislo...
Torej ce ti lahk dajo nevemkaksen popust, ti ziher lahk zarad nevemcesa kao neki mal gor nabijejo....
aha.... no saj, ko bom jaz to zrihtala (v sredo, nasl. tedn), vam bom povedala vse kar so menjali, dodajali, itd.Bojci napisal/-a:olje, ki se dodaja zraven k plinu verjetno.
Se pa pri servisu menjava tudi olje v kompresorju.
To majo butasto na AMZS. Majo ceno za pregled, pol pa za vsako gumo/os nastavljanje doplacas. Pol pa ni vec tok pocen...linat napisal/-a:Kopirano iz druge teme....dr. jAcKaSS napisal/-a:Ja valda. Ceprou tle na AMZS-ju majo res take fore. Js sm pelu na optiko, k nej bi bla 24eur, pol placas pa se 8eur zravn ne vem cesa.
Se strinjam da kr se neki doplacas....linat napisal/-a:Kar se tice optike.... pa da ne odpiram nove teme...
Menjali so mi koncnike. Pol sem morala pa optiko it delat in sem sla na AMZS.
Placala sem 35 eur za optiko.boh ve kaj. Jaz sem dala 35 eur (sicer kot neclan, a ti si dal 32 eur kot clan???)
Kar se tice pa polnjenja klime, sem pa mal vez uporabila in bom sla na AMZS, ki ni v LJ, kjer kolegica enega pozna.... Baje da me bo ceneje prislo...
Torej ce ti lahk dajo nevemkaksen popust, ti ziher lahk zarad nevemcesa kao neki mal gor nabijejo....
Ma saj oni ne delajo nic drugega kot priklopijo cevi na tvoj sistem in stisne start pol pa vse samo dela in traja cca. 1 uro.linat napisal/-a:aha.... no saj, ko bom jaz to zrihtala (v sredo, nasl. tedn), vam bom povedala vse kar so menjali, dodajali, itd.Bojci napisal/-a:olje, ki se dodaja zraven k plinu verjetno.
Se pa pri servisu menjava tudi olje v kompresorju.Me prow zanima kaj vse je treba to zrihtat, glede na to da traja cca. 1 uro.