komplet za poliranje avtomobila...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

komplet za poliranje avtomobila...

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

torej...ker sm bl frisn v poliranju..me zanima...

katero znamko polirpaste priporocate?
kaksne krpe treba imeti za poliranje ?
v kateri trgovini kaj kupujete te stvari?(okolica ljubljane)

torej vem da ste ze velikrat poliral... zto me prosim razsvetlite z odgovori :twisted: :lol: hvala in lp
Slika
Uporabniški avatar
scenicII
Kraj: Okolica Celja

Re: komplet za poliranje avtomobila...

Odgovor Napisal/-a scenicII »

Sam uporabljam proizvode AutoMagic ( http://www.automagic.biz/ ) in sem zadovoljen z njimi. Na voljo ti je kompletna paleta od grobih do finih polisev, raznih voskov, premazov,.....odvisno seveda od ohranjenosti laka oziroma barve.

Za nanos polisa in poliranje ti priporocam uporabo polirne gobice, lahko tudi kar s polirno vato. Najboljse rezultate sicer dosezes z uporabo polirnega stroja, ampak za delo doma je prva varianta kar v redu. Nanos polisa pa najbolje odstranis oziroma zbrises do sijaja kar s krpo iz mikrovlaken. Pazi, da ne poliras na soncu in tudi na to, da ti kaj polisa ne kane na kaksen nebarvani plasticni ali gumijasti del, ker lahko tam ostane madez, ki ga tezko odstranis.

Proizvode za poliranje razlicnih proizvajalcev dobis v vsaki trgovini z avtodeli oziroma opremo. Tezko ti recem, kje okoli Ljubljane, ker nisem od tam :)
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ful vredu je kaksna polirna rokavica! Drugace pa je vata za poliranje dobra stvar, ki jo tudi sam uporabljam!
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Jest kr z bombazno vato, res lep sijaj nardi. Prej sm uporablu skos ene voske pa to sranje k se da kupt na petrolu pa po teh stacunah, zdej pa uporablam 25let str nitrolux in je mega. Bolsga ni :wink: Je narjen na osnovi nekih silikonov, pa se flekov na nepobarvani plastiki ne pusca. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

automagic paste (lepo in lahko se dela s tem) pa vata za poliranje
ce si bolj len (kot jaz :lol: ) si pa nabavi se tanajcenejso masinco za poliranje (okrog 5k sit so bile ponavadi)
kljub temu da je poceni in plastikfantastik je super za poliranje haube , strehe, ali kaksne podobne vecje reci
na roke se ne da tako enakomerno zdrgnit pa ce se na glavo postavis :wink:

aja kje se kaj dobi
polirka: bauhaus, baumax, merkur...
vata:v vseh trgovinah ki imajo avto oddelek ali barve
pasta: nekje za bezigradom... pozabu :oops:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Drmo napisal/-a:Jest kr z bombazno vato, res lep sijaj nardi. Prej sm uporablu skos ene voske pa to sranje k se da kupt na petrolu pa po teh stacunah, zdej pa uporablam 25let str nitrolux in je mega. Bolsga ni :wink: Je narjen na osnovi nekih silikonov, pa se flekov na nepobarvani plastiki ne pusca. :wink:
Samo ne zadev na osnovi silikonov gor dajat.Ker pol ko kaj hoces naknadno ven spricnit je taka jeba da si zelis ne uporabljat zadev na slilikonu oz.bilokirega silikona
Uporabniški avatar
Mark

Vato za poliranje mas v Intersparu tudi :wink: Pa kaksen A3M!

Cena je cca 2 eur za paket!

Masinco pa si bom jaz tudi verjetno kupo! Ce pa isces malo boljso polirpasto ali vosek pa poglej malo za firmo Meguiars! Samo tezko dobis pri nas! Pa se Menzerno bi omenil! Ti dve sta res vrhunski!
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

Jaz tudi studiram da bi nabavu kaksno cajna cip sit masinko. daj ce bo kdo kupoval ali pa ce ve kje pa kok so kaj cene...
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

exr napisal/-a:Jaz tudi studiram da bi nabavu kaksno cajna cip sit masinko. daj ce bo kdo kupoval ali pa ce ve kje pa kok so kaj cene...
je mal visje shus napisu...okol 30eur...baumax, bauhaus, obi...
Uporabniški avatar
Mark

Solidno masinco dobis ze za 20-25 eur :D Ce pa hoces malo boljso pa si ze pri cca 40 eur

Sem pa danes sprobal se Sonax extreme polirpasto+vosek in zadeva mi je vsec! Cena cca 15 eur za 500 ml!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

hm hm hvala vsem za tele odgovore...pa bo treba cimprej v soping p spolirat avtock d se bo saj mal sajnov :wink:
Slika
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

A majo v Baumaxu naprodaj se kaksnega crnca, de bi mi avto poliral namesto mene? :lol:
Uporabniški avatar
Mark

Za MB ti lahko povem, da nimajo :D
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

Lj...enako :D
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

V LJ mamo samo Strojanove :wink: salo na stran, kar sam se malo potrudi, saj gre za tvoj avto
Odgovori