ja vse skup za en vpis in oba kartoncka vrzes okrog 70eur do 80eur ampak to je le za prvic in se to ce nimas douplikata oz serijskega malega kartoncka. naprej pa lepo samo po cca 30eur na vpis (obisk) odvisno od dneva kaksen je na LPPNicc0 napisal/-a:samo 50 eur vse skup? meni so na RTI Mb rekli duplikat 28k pa sem reko nebom mel hvala se bom pa kr taq vozo pa sou
homologacija
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Mene pa zanima, ce za homologacijo felg in gum rabim se kej drugega razn: racuna o nakupu, TUV-a in homologacijskega kartoncka? Dans sm bil pr Zonti v Celju in mi je en "majster" tam razlagu, da rabim nek standard pa je tak mutu da ga nism nic razumel ka je hotu povedat? Je komu jasn o cem je govoril al je mislu s tem kak papir, ki sm ga zgoraj nastel?
LP
LP
Racuna o nakupu felg in gum ne rabis....drugo kar si pa nastel pa potrebujesAndre| napisal/-a:Mene pa zanima, ce za homologacijo felg in gum rabim se kej drugega razn: racuna o nakupu, TUV-a in homologacijskega kartoncka? Dans sm bil pr Zonti v Celju in mi je en "majster" tam razlagu, da rabim nek standard pa je tak mutu da ga nism nic razumel ka je hotu povedat? Je komu jasn o cem je govoril al je mislu s tem kak papir, ki sm ga zgoraj nastel?
LP
Mal si bom temo sposodu. No tamau je dobu kartoncek dans. Odkar sva oddala kar je manjkalo (potrdilo o strokovni montazi vzmeti in tuv za feltne 195/50 R15) je preteklo natanko 15 dni. No pa da preidem k stvari. Tamali veselo odpre posto in zacne pocasi pregledovat kaj so napisali...potrdilo o pregledu predelanega vozila, bla, bla, bla....dovoljene pnevmatike 205/45 R15
WTF???
da bi jim kr glavo su odsraufat
Pa ker je avto letnik 88 in se ni imel kartoncka so zgleda kr neki opisal pod ostale dimenzije...jest prvic vidm v kartoncku napisan samo 145/13, 155/13, 165/70R13, 185/60R13...kul ane
No da ne bo vse tako crno zgledal. V pondelk sva zmenena zjutri na lpp-ju pa bodo vse postimal, pa da se koncno registrera ta jajca!
Pa ker je avto letnik 88 in se ni imel kartoncka so zgleda kr neki opisal pod ostale dimenzije...jest prvic vidm v kartoncku napisan samo 145/13, 155/13, 165/70R13, 185/60R13...kul ane
No da ne bo vse tako crno zgledal. V pondelk sva zmenena zjutri na lpp-ju pa bodo vse postimal, pa da se koncno registrera ta jajca!
Enigma motorsport