Laguna Grandtour Elite UPDATE Str.3 - 18''
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
matic600 napisal/-a:N
PS: A mislte da bojo na tehnicnem kej tezil? Ne bi smel,sej ni auspuh predelan,samo nastavki so nasvasan gor.
kako ni predelan avspuh...kako so pa cevi prsle vsaka na eno stran... po moje ti policaji za tole znajo tezit ce se ti bo zapicu...
men je teziu da mam nehomolohoran sportn lonc gor pa sem meu sam nastavek nasvasan direkt na lonc...pa mu dopovej da to ni res...in pol je sledil izredni tehnicni pregled...pol je pa su z dolgim nosom
kdaj si pa meu ta problem??????CliYo II napisal/-a:matic600 napisal/-a:N
PS: A mislte da bojo na tehnicnem kej tezil? Ne bi smel,sej ni auspuh predelan,samo nastavki so nasvasan gor.
kako ni predelan avspuh...kako so pa cevi prsle vsaka na eno stran... po moje ti policaji za tole znajo tezit ce se ti bo zapicu...
men je teziu da mam nehomolohoran sportn lonc gor pa sem meu sam nastavek nasvasan direkt na lonc...pa mu dopovej da to ni res...in pol je sledil izredni tehnicni pregled...pol je pa su z dolgim nosom![]()
drugac pa matic600 jest sm meu narejeno podobno kot ti (u bistvu na enak nacin, iz lonca speljani dve cevi na koncu pa dva nastavka), pa so me enkrat ustavli policaji u LJ, pa mi niso tezil, vendar sem potem to preventivno odstranu in imam zdej samo na en izhod, pa nastavek gor, ker tako kot je CliYo II napisou, lahko se zgodi, da se najde prepameten policaj (teh pa ni malo), pa ti zasika, na izrednem tehnicnem si pa u .....
pa se to: Laguna je drugac svetovna