Displej bo ostal kar tam, ko je mi je najmanj v napoto. Ce bi dal senzorje v barvo, bi mogo dati gor plastik primez, drugace barva ne bo obstojna. Ker je odbijac tudi delno crn, mislim da kar pase polek.
sam res. pa parksenzorji pa sedezi pa sipe... pa reskiraj tistih 700, 800eur pa si nabavi ene postene 17ke al pa vecje in bo avto 10000000000% drugacen.
po mojem mnenju so pa zadne premalo temnene ker se se vedno vidi tisti rob ob sipi....tudi pri sebi mam max zadaj ampak se vedno se vidi malo tisti rob okol in okol...tukaj se pa veliko vec vid pa ni ravno lepo po mojem okusu
Super izpadejo temne sipe ob tej barvi (ob keri pa ne? ). Lep avtocek, ob zetor stajl sem se pa itak ze spotaknu 2x se mi zdi. Bo bols, ko bodo se vecje feltnce gor.
lepo sipce, vse ok, sam vsak ki da kaj na lepoto avta ti bi reku da daj vecje feltne gor... Od tasce ma gor original gume in feltne lite, pa zgledajo ful vecje, v glavnem sej ni vazen, sm preprican da razmisljas o zamenjavii feltn in da bo to kr kmalu...
Ti sam keep on the good work
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate