MasTTer napisal/-a:a mi lahko keri na hiterco pove kak v prtljazniku pritrdim voofer? tak za silo, mi pa zasede pol kufra, pa se kretnice in ojac mam odspodaj.. Vem da nespada sem, samo vseeno, v enem postu!
imas moznost z "muckastim trakom", je samolepilen, se ga odreze in zlepi skupaj, tako da gornja stran prime na woofer, spodnja pa na tla. Je lahko odstranljivo in drzi v redu.
En trikec, ki ga jaz uporabljam. Na dno skatle das par vrstic sirokega salotejpa, na dno prtljaznika das par vrstic sirokega salotejpa. Potem pa silikon, pritisnes skupi, pocekas en cas in presto. Ne more nikamor it
Za premikanje med voznjo take zadeve kot ste svetovali niso vprasljive.
Samo namen naj bi bil tud varnosten.Pri mocnem zaviranju ali nesreci Vam jezki ne bodo velik pomagal ce ni drugace skatla vpeta.
Skatla pri 25kg ali vec lahko hitro pride do vas.
Chip napisal/-a:Za premikanje med voznjo take zadeve kot ste svetovali niso vprasljive.
Samo namen naj bi bil tud varnosten.Pri mocnem zaviranju ali nesreci Vam jezki ne bodo velik pomagal ce ni drugace skatla vpeta.
Skatla pri 25kg ali vec lahko hitro pride do vas.
Chip
yp
zato mam jest pritrjenega z vijaki v dno
okoli wofija jermen ta pa je privit v dni prtljaznika
Aha.. no saj jaz sem mislil zdaj samo za prvo silo da se v ostrih ovinkih nebi na levo in desno premikal kot se zdaj, drugam pa nima it, ker je ojacevalec tam. Bom nekaj probal nardit.
Kak pa imate vi obrnjeni sub? Meni se zdi da ni dobro ce je na levo ali desno stran ker prevec trese steklo v vratih.. samo problem je da ga nemorem v drugo stran obrnit ker mi ojac. smeta.
Js wooferja nimam nikamor pritrjenga, pa lahko povem da se ponavad kr konkretno peljem cez ovinke pa mi ga je do zdaj samo dvakrat prestavl iz enga konca na drug konc prtljaznika, drugac je pa priden in je skoz na svojmu mestu