FastDay napisal/-a:...pa se manj ga bi ce se bi dalo...
zakaj pa to?
je pa lepo izpadl
Ma nevem ni mi usec ce ma avto cist crne sajbe ...k pol je skor tma not v avtu .....nevem nism glih pristas "mafijskih" avtov tko da mi je bolj pomembno da je narejeno enakomerno po celem avtu pa predusem toplotna izolacija ... kar v kombinaciji z vetrobranskim Atermicnim steklom pride res do izraza ...
natko napisal/-a:S kerim se zdej med tednom vozis, ker te ze kar nekaj casa nism srecal z modrim cliotom?
Ja zdej je v uporabi Dizl k manj pozge goriva kot bencinc v modrem ..... a ti mas unga srebrnega Megana prej si mel pa Skodo Pa prid kdaj na lokalca pogledat
Slicker napisal/-a:dns sva se srecala na izhodu iz avtoceste v ivancni gorici. kaj si delou z blatnikom?
Ja sej res ... Srebrn Golf 3 ne ..lep je .... Ma ena zenska me je na gorjencih zrinla skor iz ceste pa to se z Golfom Tko da mam zdej votlino v blatniku .....
ma sj se dobro da je plastika. tisto bos zamenjal. odbijac pa luci so tut kj nastradale? pa feltne? zgleda lepo, samo nujno rabi druge feltne al pa vsaj ene 3cm distancnike
drgac pa moja nepremicnina je golf 3, ja.
Slicker napisal/-a:ma sj se dobro da je plastika. tisto bos zamenjal. odbijac pa luci so tut kj nastradale? pa feltne? zgleda lepo, samo nujno rabi druge feltne al pa vsaj ene 3cm distancnike
drgac pa moja nepremicnina je golf 3, ja.
blatnik se je razcvetel, odbijac je popraskan pa malo zlomlen pol kolotek je pocu pa feltna je minimalno porajsana ......sam itak so mi na zavarovalnici priznali vse nove dele tud feltno tko da pride use novo gor Kaj mas zen motor v Golfu o distancinikih pa nebi govoru k jih mam doma cel kup pa nobeni nepasejo gor .....dobim kmal neki materijala
Slicker napisal/-a:dns sva se srecala na izhodu iz avtoceste v ivancni gorici. kaj si delou z blatnikom?
Ja sej res ... Srebrn Golf 3 ne ..lep je .... Ma ena zenska me je na gorjencih zrinla skor iz ceste pa to se z Golfom Tko da mam zdej votlino v blatniku .....
O ti sus babji Dej porihtej cimprej da nebos kazil