Lp, en kolega je kupil prejsnjo generacijo Megana Cabrioleta in sicer 2.0 16V, pa mu avto n evzge prevec rad, razen ce malo pomaga z nogo na gasu Prodajalec mu je reko da je to od tega ker je avto zdaj nekaj casa stal, ampak jaz tega ne verjamem, novi lastnik se pa zaenkrat se tolazi s tem da je to krivo in se bo izboljsalo.
Povejte mi prosim kaj vi mislite kaj je krivo, ali pa ce celo kdo ze imel enak problem in kak ga resit?
Hvala za pomoc.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
A drugace pa avto lepo laufa, prosti tek je miren ? Zdej ce je avto res dolgo casa stal, potem rabi malo da se "ulaufa", ce pa je stal smao kak mesec ap nebi smelo bit nekih problemov. Naj gre na eno malo daljso voznjo da ga lepo pregreje in prepiha motor pa potem porocaj kako bo stanje.
Ej mislim kolk se je men zdelo, da laufa kolk tolk mirno ja, sicer pa itak niso Renault-ove masine znane po nevem kako mirnem teku, tak da to zelo tezko recem.
No saj bomo vidli kaj bo, jaz sem pac mislil ce je to slucajno kaka znana zadeva ki rada crkne, ap je ocitno prej izjema kot pravilo, opazam.
Hvala vseeno za pomoc in bomo vidli kak se razplete.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.