http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1463363
lp x
Sam teb pa res nc ni jasn.broker napisal/-a:UUuu kr karavana![]()
![]()
![]()
![]()
Ta masina 1.6 16V je QL,mislim da je na vrhu zanesljivosti Renaultovih motorjev,...tu pa tam gre kasna tuljavica,dokler se vse ne zamenjajo,pol je pa mir! (ce je vse po sreci:) ) Tko da,s tem motorjem nimas kej falit, poraba pa kod so napisali,...relacija 6.6,...normalna kombinirana voznja 7-8 l, kar za tak avto in to konjenico ni prevec! Dizla ti ne priporocam,...edino taksneko kot ga ma fast dey-dci, pa se to se bos stalno tresel kdaj bo sla kasna diza pa bos moral odsteti 320EUR za komad! Ker kdor ma dizla,pa karavana,...je verjetno tud delal mal vecje km,in stevcu ni prevec za verjet. ...le moje mnenje
lp
Ja npr. jst povem iz prve roke tko kt je. Imam cca 450 bliznjih sodelavcev in vec ali manj imajo vsi diesle karavane, pa noben ne vraca kilometre, pa se noben ni nc menjal na avtu razen potrosnega materiala.Kolikor pa sem opazil ima pa najvec folka probleme z passati - roke, koncniki..... Z renoji pa nihce nic.broker napisal/-a:Tommy28,...neda se mi kregat,...sm se komej zadrzujem,...pa nocem smetit teme!