Tole bi pa tudi jaz posteno rabil. Navodila in tisto knjizico v kateri pise kaj je potrebno menjat na dolocenih kilometrih.
Avto je namrec uvozen iz italije in ker je bil tam verjetno "redno" servisiran so sklepali da tega ne bom potreboval zraven avta
Kje bi lahko to dobil in servisno knjizico tudi?
Zadnjič spremenil dolenc, dne 23 Maj 2007, 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
mbc napisal/-a:Pozdravljeni forumasi... Pred dnevi sem kupil Laguno GT 1.9 dci letni 2004 brez navodil. Kontaktiral sem prodajalca, TPV in ne vem kaj vse ampak neuspesno. Zato sem se odlocil obrniti na vas. Zanima me ali ima kdo navodila v pdf obliki ali kakrsnikoli drugi obliki. Hvala in lep pozdrav.
Ali bi bil zadovoljen z poskeniranimi navodili za limuzinsko laguno?
Vojko.... jaz bi bil tudi z tem zadovoljen.Samo da vem kaj je treba menjat, pa .... prosim, ce imas to moznost, pripni na forum ali pa mi poslji na mail!!!
vojko1962 napisal/-a:
mbc napisal/-a:Pozdravljeni forumasi... Pred dnevi sem kupil Laguno GT 1.9 dci letni 2004 brez navodil. Kontaktiral sem prodajalca, TPV in ne vem kaj vse ampak neuspesno. Zato sem se odlocil obrniti na vas. Zanima me ali ima kdo navodila v pdf obliki ali kakrsnikoli drugi obliki. Hvala in lep pozdrav.
Ali bi bil zadovoljen z poskeniranimi navodili za limuzinsko laguno?
Pri prejsnji laguni sem kontaktiral Renault Slovenije brez uspeha, nato sem poslal mail direktno v Francijo in v slabem tednu je bila knjiga v nabiralniku in telefonski klic iz Renault Slovenija zakaj se nisem obrnil na njih ces da bi tudi oni to uredili in ni bilo potrbe po vznemirjanju francozov.