tuning chip laguna 1.9dci
sLOVEnec napisal/-a:Poanta: najprej clanstvo v klubu, pol pa tunanje.
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
hja ne vem no, mamo v firmi ph2 nov 05 pa je sla pr 94000 turbina u ....Patrik napisal/-a:lagune ki so ze facelift,nimajo vec teh problemov s turbino![]()
pa na servisih se ze govori da tudi od letnika 2004,2005 naj nebi vec bilo problemov,da so te probleme s turbinami odpravili francozi!
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
Zdravo.Mene pa sam zanima ce kdo ve ceno za tole stvarco?Sej morde je cist glupu uprasanje sam jst nenajdm cene,pa ce je ze kdu cipirou s tm.
Lp
http://www.psi-motorsport.com/turbodies ... lectid=635
Lp
http://www.psi-motorsport.com/turbodies ... lectid=635
!
Cao!
Cisto spontano sem dobil ponudbo za svojo Laguno (1.9dci,letnik 2002), in sicer cipanje in xenon kit za 300eur. Tip ma sicer pooblascen servis in ena izmed storitev je tudi cipanje in xenon kit.
Kaksno mnenje bi prislo zelo prav. Hvala!
LP
Cisto spontano sem dobil ponudbo za svojo Laguno (1.9dci,letnik 2002), in sicer cipanje in xenon kit za 300eur. Tip ma sicer pooblascen servis in ena izmed storitev je tudi cipanje in xenon kit.
Kaksno mnenje bi prislo zelo prav. Hvala!
LP
vruummmm:)
Kaksen poceni xenon kit dobis ze za 90 eur, tak da zdaj to ni vec drago! Rezen, ce zelis kaksnega boljsega...
Pri cip tuningu pa si je "mojster" verjetno kupil software ter kable za posamezne avte in zdaj veselo sluzi za 5 min dela! Jaz bi v glavnem raje sel nekam, kjer so sami s svojimi dolgoletnimi izkusnjami razvijali celotno optimizacijo!
VW motorje ni tak rizicno cipat, ker so trpezni... Tak da se to nic ne pomeni! Odloci pa se sam, kam bos sel...
Pri cip tuningu pa si je "mojster" verjetno kupil software ter kable za posamezne avte in zdaj veselo sluzi za 5 min dela! Jaz bi v glavnem raje sel nekam, kjer so sami s svojimi dolgoletnimi izkusnjami razvijali celotno optimizacijo!
VW motorje ni tak rizicno cipat, ker so trpezni... Tak da se to nic ne pomeni! Odloci pa se sam, kam bos sel...