R5 podvozje

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Jah prodas al se zabavas? Ne da so slabo nardili...... sam sem zajebu ker zaenkrat se vse sravfam sam... in vcasih tud kaj zajebem. Za celjusti pa sporoc cimprej ker mi avtek stoji na cokih..... pa zadnji morjo bit.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

lisko napisal/-a:Jah prodas al se zabavas? Ne da so slabo nardili...... sam sem zajebu ker zaenkrat se vse sravfam sam... in vcasih tud kaj zajebem. Za celjusti pa sporoc cimprej ker mi avtek stoji na cokih..... pa zadnji morjo bit.
Ce si interesent ti jih res prodam. So pa spucane...no sej lahk prej vids kaksne so. Eno je fotr mal zjebu k je hotu tist odlomlen deu vn dobit pa je pol s fleksarco su zarezvat....no zanic ni :wink: Si iz Lj?
Enigma motorsport
URH
Kraj: PODVIN

helov

Odgovor Napisal/-a URH »

kar se tice zadnjih celjusti jih mam jest ce se kdo rabi naj mi kar pise

lep vecer urh
POL?? T-3 JE ZAKON ZA R5 TURBO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
lisko

celjusti

MAs kake slikce od njih? Kok hoces zanje in pa v kakem stanju so?
Uporabniški avatar
lisko

NO spet jaz :D Ma kdo za prodat sprednje celjusti al pa sprednji komplet podvozja z zavorami vred od GT? Ker zaj mam drug problem.... zadnje prevec primejo :) In blokirajo ob mocnem zaviranju ( po moje posledica tega da prednje ne dohajajo zavorni sili zadnjih)
robix16v
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a robix16v »

lisko napisal/-a:NO spet jaz :D Ma kdo za prodat sprednje celjusti al pa sprednji komplet podvozja z zavorami vred od GT? Ker zaj mam drug problem.... zadnje prevec primejo :) In blokirajo ob mocnem zaviranju ( po moje posledica tega da prednje ne dohajajo zavorni sili zadnjih)
dal si celjusti od 5 turbo in ma vecji premer batkov celjust pomoje ti bo lazje najt od kasnega cliota 16v (ki jih je vec kot 5 turbo) uglavnem 19 in clioti in 5 turbo imajo vsi iste celjusti odzadaj in spredaj :wink:
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
URH
Kraj: PODVIN

celjusti lisko

Odgovor Napisal/-a URH »

lisko mam jest oboje celjusti, diske, spredi, zadi , ce rabis me klikni

zdej sm bil mal odsoten zatoti nism nc odpisal

lep dan urh
POL?? T-3 JE ZAKON ZA R5 TURBO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odgovori