parkirni senzorji
no,mal se vrivam
pozna kdo varianto brez senzorjev,ampak zgolj nek trak po notr. delu odbijaca...takole stvar sm na enem forumu zasledil kako leto nazaj,pa me zanima ce bi kdo karkoli vedel o tem?
pozna kdo varianto brez senzorjev,ampak zgolj nek trak po notr. delu odbijaca...takole stvar sm na enem forumu zasledil kako leto nazaj,pa me zanima ce bi kdo karkoli vedel o tem?
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Sem gledal na RTL primerjalni test teh pripomockov za testiranje in se je ta trak najslabse odnesel.Liquid napisal/-a:no,mal se vrivam
Zato sem sel v nabavo sistema s 3 senzorji WAECO MWE 200-3, ki imajo moznost nastavitve obcutljivosti posameznega senzorja in samodiagnozo.
Nabavil sem pri Conradu (80eur), senzorje je vgradil mehanik (Laguna break), ostalo sam. Enake ima sedaj tudi kolega na Kangooju.
Delajo odlicno tk da priporocam naprej.
Če ne gre, pritisni močneje. Če se zlomi, je bilo tako potrebno menjave!!!
Lahko jih pa pobarvas, ce te ze motijo. Jaz imam kar crne, se skladajo z ostalim dizajnom.scrat napisal/-a:Senzorji so ponavadi kar vidni in niso za plastiko.
Je pa trak po moje precej vidnejsi in kot ze receno, se ne obnese najbolje...
Aja, se to: pri precej nizkih temperaturah (konkretno pod lediscem) ta stvar odpove! Moja neprestano piska v opozorilo. Samo tiste parkrat na leto, ko se to zgodi, ni problema.
Če ne gre, pritisni močneje. Če se zlomi, je bilo tako potrebno menjave!!!