TUV za AWS DAKAR 8J 38ET

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Lej ze cel forum civka o Urbanu... :lol:
Najbolje, da ga kontaktiras in narocis zeljene vzmeti (so pa skoraj vse - ne glede na znamko nizje za 35 mm).
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

poklici urbana in -35mm bo ravno prav! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

evo danes ga bom poklical in sporocim kaj je dobrega povedal :lol:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

no stric je povedal da ima na zalogi za moj avto V-MAX vzmeti komplet 114eur .. so zelo poceni je rekel ter obenem dovolj dobre... zdaj bi vas pa prosil za nasvet glede teh vzmeti... dobre?slabe lastnosti.. raje katero drugo ? naj ponovim da se mi gre za dokaj dobro udobje in srednjo ceno :twisted:
Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

jaz bi na tvojem mestu vzel
Uporabniški avatar
ZZ-717

kaj pa ostali ? poznate to znamko vzmeti ?

aja pa Urban je se rekel da je zdaj montaza vzmeti plus optika v skofji loki nekje za 62 eur komplet s paperji samo se za na lpp gres.... to se mi tudi ne zdi drago ali pac ?

pa se eno vprasanje... gume so 205/40/18 na koliko jih naj pumpam ? ker zdaj so 2.8 bojda in mam obcutek da prevec napumpane saj nima pravega oprijem :!: za to ce pozna kdo kaksno stran na internetu kjer zracunas ali pa ima sam take gume in koliko jih pumpa... hvala
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Jest poznam weitec, apex in pa eibach. Weitec so me presenetile v dobrem pomenu besede, apex so apex - frutki kaj pa drucga :lol: ...no kakor za kateri avto, nekateri se ne bodo strinjal. Eibach pa je kvaliteta in pa firma k jo tud placas.
Za v-maxx sm ze slisu in pravjo da niso slabe izkusenj pa nimam z njimi. Ti vzem -35mm, kar bo zate najbol. Avto bo lepo nizji trsi pa ne bo. Edino nagibanja bo posledicno manj zaradi nizjega tezisca :wink:
Cena se mi zdi ugodna, tako za vzmeti kot za montazo. Nevem kaj se cakas :D
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
ZZ-717

hehe cakam da kaj eurckov pade se na racun :twisted: ker kar je bilo je slo za felge :? bomo ze nekaj zbrskali :D

a mogoce kdo ve kako je pa s homologacijo... naprimer ce jaz zmontiram jutri fedre gor...pa potem grem takoj na lpp ... in izpolnim vlogo...moram nekaj casa cakati da sm na vrsti....in vmes imam redni tehnicni pregled... in me zaradi fedrov in felgen novjo spustil cez... kaj naj naredim ? naj grem homologerat po rednem tehnicnem...ali kako je s tem ? ali je dovolj na tehnicnem da pokazem da cakam na vrsto za homologacijo ?
Slika
Uporabniški avatar
JaaN

Sam sem sprva imel narocene V-maxx (ker so bile edine na zalogi za cliota); ampak se je izkazalo, da so za 1.2...
Nato sem se zmenil za Lowtec ker naj bi bile po lastnostih dokaj podobne V-maxx.

So pa to vse te znamke, ki jih ima Urban zelo dobre in priznane; osebno bi se na dalec izognil samo Apexu in podobnim... :wink:
Uporabniški avatar
JaaN

86-4PJ napisal/-a:kaj pa ostali ? poznate to znamko vzmeti ?

aja pa Urban je se rekel da je zdaj montaza vzmeti plus optika v skofji loki nekje za 62 eur komplet s paperji samo se za na lpp gres.... to se mi tudi ne zdi drago ali pac ?
Je mislil Jenkota?
Uporabniški avatar
ZZ-717

JaaN napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:kaj pa ostali ? poznate to znamko vzmeti ?

Je mislil Jenkota?
ja tocno ja... jenko iz skofje loke :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

torej se vedno se isce TUV za feltne AWS DAKAR 8J 38ET in sicer za megana II 03 letnik... kdor ima kaksno idejo kje naj to staknem prosim naj pove... ali mislite da bi se dal tudi s fotosopom skozi priti ? :oops:
Slika
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Mogoce bi jim pa mail napisu, da rabs TĂśV certifikat za svoj avto...

[email protected]
Uporabniški avatar
ZZ-717

evo se vedno nimam tuvja za felge ... tko da proooosiimmmm kdorkoli ce ima ? uni cepci nc ne odpisejo k sm jim poslov mejl .... tko da :mad: anyone can help ? :oops:
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Poglej na netu TUV za drugo znamko, iste dimenzije :wink:
Odgovori