Helly napisal/-a:No takole, ko se vozim po Celovsski in zapelje pred mano Megane se spomnim na nasega Primy-a te lucke so niiiceee....
ne rajciii meee s temi luckamiii k ne smem letos vec zapravlat k mam se dohodnino za placat pa veliki servis pa se decembra registracijo loh mi pa za rojstn dan jih kupte
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
vsem hvala za pohvale!
@stupo ta slika je se od takrat preden je sel prvic na voznjo in je zato se malo privzdignjen spredaj... pa se malo klancka je tam..
@fuego 85 ok hvala da si me pomiril saj sem se ze ustrasil da se je sedaj zvil odkar imam sirse gume gor..! pa luci pasejo bolj tanove kot pa te..no saj meni bom sel kar na original servis povprasat za ceno
@clio_dizel hvala za cifro mam vse podatke samo se vrsto vzmeti si morm zbrati
@drmo tega pa raje ne bi komentiral
@croma_man da rabljene 18ke sem kupil z gumami za to in se drugo sezono
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
amm scrat ja upam d jih bom loh homologeru ane... samo treba paperje prave najdt... tko da tist k mi jih zrihta dobi za gajbo pera:D ampk res d grem sam se na tehnicnga in nrdim...
aia p se ti scrat dj prlet se kdaj na lokalca d si ogledam spojlrck... al p dej link od svoje galerije kjer mas svojga predstavlenga k ga prov nism najdu v galeriji ... lp p se enkt za pohvale
scrat napisal/-a:Pridm, pridm...sam doma zdj neki gradimo in skos neki prckamo in ni casa. Loh se pa tut enkrat tko namenva popoldne med tednom...
popoldne p js delam svaki dan do 8h zvecer... ja sam ne mi zdj rect da prids pa ta petk na miting k lih ta petk p js nmorm k ma fotr abrahama p bo precej veselo pr nas bajt