: mehankar : men se zdi da cist normlano laufa (avto pa skor ugasne zraven jst pa v smeh)
:jaz: ma ne me j.... ne more avto normalno laufat
mehankar: ja po obratomeru mu obrate prav lepo drzi
jaz: ma pust ti obrato mer masino poslusaj, sej reva komej laufa
mehankar: nekaj gleda okol masine, mogoce je pa kaki vakum al pa kak cevka
jaz: ka pa vem kaj je v glavnem avto ne laufa tako kot bi mogu. Aja ko smo ze pri tem zakaj za vraga ste mi olje neko cisto levo notr nalil ce je bil do sedaj elf 10 40 notr.
mehankar: ja sej sedaj mate tud 10 40 sej ni vazno kere firme je
jaz
mehnakar: ne no tako se pa ne bomo menli
jaz: ja ce ste pa lih to predlagali sami z oljem
mehankar: se zmer trdi da obrati v na obratomeru nic ne skacejo (masina lih tolk davmes dvakrat ne ugasne tako zatrokira) in da ni nic z avtom narobe
jaz: halo moj clio ko ma zjeban fergazer leps laufa ko tole, pa je tole prej lepse laufalo
mehankar: ja mi ne vemo kako je laufal
jaz: ka ste ga na roke v garazo porinal al ste ga vzgal potem ste tud slisal kako laufa
mehankar: ja kaj zaj naj nardim
Jaz: ja avto v takem stanju nebo in ne sme bit. tuki ga bom pusto pa poklicu taksi pa su dam pa bo avto tak dolg tuki dokler ga ne boste popravli, vmes jst ne bom mogu na siht zarad tega ker nimam avta ker mi ga vi popravljate ....... Na konc bom pa prsu z tozbo sem pa vrjemte mi se s cim drugim
mehankar: lejte takole se zmenma prpelte avto v pondelk pa dobite nadomestno vozilo pri nas
UUUUUUUU se ze lepse slisi
mehankar: mi bomo pa pogledal kaj je
Po mali doskusiji z enim od kolegov sumim napacno namestitev zobatega jermena (zamik za 1 zob). Avto se vedno vzge in laufa ampak ful cudno in nima tiste moci.
Komedija ane