Eno vprasanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

ravno kar od mehankarja. NO COMENT
: mehankar : men se zdi da cist normlano laufa (avto pa skor ugasne zraven jst pa v smeh)
:jaz: ma ne me j.... ne more avto normalno laufat
mehankar: ja po obratomeru mu obrate prav lepo drzi
jaz: ma pust ti obrato mer masino poslusaj, sej reva komej laufa
mehankar: nekaj gleda okol masine, mogoce je pa kaki vakum al pa kak cevka
jaz: ka pa vem kaj je v glavnem avto ne laufa tako kot bi mogu. Aja ko smo ze pri tem zakaj za vraga ste mi olje neko cisto levo notr nalil ce je bil do sedaj elf 10 40 notr.
mehankar: ja sej sedaj mate tud 10 40 sej ni vazno kere firme je
jaz :mad: aham pol se pa vi vozte z mojim cliom jst se bom pa vozu z vasim novim golfom a vela sej ni vazno kere firme je glavno da je avto ane
mehnakar: ne no tako se pa ne bomo menli
jaz: ja ce ste pa lih to predlagali sami z oljem
mehankar: se zmer trdi da obrati v na obratomeru nic ne skacejo (masina lih tolk davmes dvakrat ne ugasne tako zatrokira) in da ni nic z avtom narobe
jaz: halo moj clio ko ma zjeban fergazer leps laufa ko tole, pa je tole prej lepse laufalo
mehankar: ja mi ne vemo kako je laufal
jaz: ka ste ga na roke v garazo porinal al ste ga vzgal potem ste tud slisal kako laufa
mehankar: ja kaj zaj naj nardim
Jaz: ja avto v takem stanju nebo in ne sme bit. tuki ga bom pusto pa poklicu taksi pa su dam pa bo avto tak dolg tuki dokler ga ne boste popravli, vmes jst ne bom mogu na siht zarad tega ker nimam avta ker mi ga vi popravljate ....... Na konc bom pa prsu z tozbo sem pa vrjemte mi se s cim drugim
mehankar: lejte takole se zmenma prpelte avto v pondelk pa dobite nadomestno vozilo pri nas

UUUUUUUU se ze lepse slisi

mehankar: mi bomo pa pogledal kaj je

Po mali doskusiji z enim od kolegov sumim napacno namestitev zobatega jermena (zamik za 1 zob). Avto se vedno vzge in laufa ampak ful cudno in nima tiste moci.

Komedija ane
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Vazn da se nisi pustu in da bodo avto postimali... Pa da bos lahko nadomestnega teral :P
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Tud jst mislim da bi znal bit zamik, tk ko je ze kolega visje reku!
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

:) :) :)
Si me pa nasmejal s tem dialogom :)
Matr men bi se utrgalo! Ze zdej sem imel izkusnje take, da ne znajo druzga narest kot na racunalnik priklopit in rect da je vse OK, ceprav se vozim z avtom in trokira in cuka bolj kot od dedka golf 1 ki je 20 let star. To sem zdej govoril za konkreten servis ki ga ne bom omenjal. Sej kje zihr delajo drugac in se bolj poglobijo....
Ampak tale napisani dialog je pa klasicen pogovor z mehanikom ko gre kaj narobe. Prvo govori da je vse uredu, pol pa ko se ne pustis nategnt ti rece da se tako ne bomo pogovarjal.... :) zabavno, res :)
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Opazam, da se splaca bit velik in pobrit po glavi. Se v zivljenju ni nobenmu padl na pamet me nategnat.

Ce vas mati narava ni obdarila z visino, si sposodite prijatelja, pa bo. :)
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

dolenc ti kr povej katera avtohisa...

mazace je treba razkrit, da nas ne bodo vec nategoval...
obi

Odgovor Napisal/-a obi »

pa da obudim temo. V tem casu k se nisem oglasu sem avto pelu nazaj seveda se prickal eno uro da mi je avto nazaj vzel, nadomestni avto sem seveda tudi dobil megane 1.6 16 V leti k sneta sekira.
Danes model klice punco in ji rece da je vse vredu, da jermen ni narobe gor dan (pa so res sli preverjat), da pa so za cukanje krive sobe (zakaj hudica so kr na enkrat sobe krive ce pa prej niso ble), aja pa da je za nemiren tek avtomobila krivo spuscanje zraka pri servo ojacevalniku na bremzi (pazi to pred tednom dni ko sem avto prevzel pa isti model rece da to ni nic narobe in da to ni tako hudo).
V glavnem zaj so se enkrat celo masino razdrli pregledal jermene (baje da ni nic narobe - zanimivo ce so tolk prepricani da ni blo zakaj so sli razdirat). U glavnem danes gre punca gor s fotrom jst nimam zivcev vec govorit z ljudmi ko ti nocejo prisluhnit pa rect lejte bomo pogledal pa da vidimio.
Nekaj pa me zanima, ce ob reklamaciji racuna ugotovijo kaj vse bi se naj blo KO narobe meni to ni teba placati saj bi morali to popraviti æe takrat ko je bil avto prvic tam ane, al se motim.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Nekaj pa me zanima, ce ob reklamaciji racuna ugotovijo kaj vse bi se naj blo KO narobe meni to ni teba placati saj bi morali to popraviti æe takrat ko je bil avto prvic tam ane, al se motim.
Tega pa nebos vidu, vsaj js mislim, najbols je da mas kazga sorodnika odvetnika katerem das 20eur da napise neko pritozbo, mal zagrozi z tozbo, v glavnem najbolj srhliv je zig od odvetniske pisarne, pa bos vidu da se da vse lepo zrihtat, ker oni so ze zasluzl dost tule, kokr sm js tole bral...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Odgovor Napisal/-a Devilll »

clio_dizel napisal/-a:
RS-sport napisal/-a: ce zaupas mehaniku mu ne rabis pod prste gledat, ker si mu pol bolj v napoto kot pa v korist :wink:
word :)
tocno tako, to sem ze na lastni kozi probal, sem bil v enem in v drugem polozaju.....
While the clouds above prepare to destroy....
simy

Odgovor Napisal/-a simy »

a mi lahko poves koliko te je stalo to oz. punco?
k mam jaz tud isti problem pa me mal zanima.
Uporabniški avatar
sLOVEnec
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a sLOVEnec »

Prevec, boljs de kr punco zamenjas.... :lol:

Mal heca mora bit. Drugace pa, ja, fino je mal paragrafe izustit, verjemi, takoj se zacnejo bolj trudit. Ker vem, kak je to pri nas (kot vodja servisa - ni avtomobilski - sem ter tja naletim na kakega modela, ki ve vec kot Janez Novak).
obi

Odgovor Napisal/-a obi »

evo dans avto nazaj avto laufa lepo in mirno vendar se zmir ne tako kot bi mogu samo velik lepse kot prej ampak neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ni bil krvi zob ampak baje da sobe ko so ble zapacane (hmmmmm prej je blo vse vredu) pa vzigna tuljava (tud me zanima kdaj je nehala delat ma ok). V glavnem prznal niso da so zajebal, na koncu je pa punca placala se 100eur za ciscenje sob ker tega prej niso delali in si nic ne morem, aja za info kolk je vse skup prslo lepih 550eur ni kej. Je pa res ada je sedaj zamenjano skoraj vse kar se na masini zamenjat da. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ma glavno je da sedaj tece.
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

jst bi jih....nevem kaj bi naredu...zazgal bi jim servis :smt033 za tok dnarja pa mas not olje tako ki se za Fijata ni dober :x nevem dej drugic mal premislta kam bosta pelala avto ....al pa vsaj zdravn naj bo en ......Mi mamo podobne "susmarje" ki nam sluzbene avte rihtajo ....ko ga prpeles iz servisa je se bolj pokvarjen kot pa prej :?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

zihr je bil zamik :lol: ...pol so ti pa se zaracunal za delo v pretvezi da so scistil sobe :lol:
Kak nateg :roll: :mad:
Enigma motorsport
atomant

Odgovor Napisal/-a atomant »

Zato sn pa jaz vedno poleg ko se avto servisira. So me ze enkrat hotli proc poslat pa sn jim samo reko da mam pravico gledat kaj se dela ce pri tem nikoga ne oviram. Pa so bli tiho.
Odgovori