TUV za AWS DAKAR 8J 38ET
TUV za AWS DAKAR 8J 38ET
ce kdo slucajno ve ali pase ET38 na megana II...saj kupujem ene felge in nimam pojma o tem ET-ju in podobno... hvala za cimprejsne odgovore 
Zadnjič spremenil ZZ-717, dne 26 Maj 2007, 19:25, skupaj popravljeno 2 krat.
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
vzmeti priporocam v-maxx - je tko nekak kot isces (niso ravno najtrse)
za ET se ti ni treba bat, ker je to "ulita" dimenzija za megana
za certifikat bi moral povedati tudi velikost feltne (vem da bi raj vidu da bo presenecenje, ampak smo vidl za katere si bil ful "ogret" v rubriki PRODAM
). komi cakamo slikce
al bos ze na lokalcu z njimi?
en komplet varnostnih vijakov mam pa jaz odvec, tko da se lahk zmenva - mogoce bom prletu v BTC danes...
za ET se ti ni treba bat, ker je to "ulita" dimenzija za megana
za certifikat bi moral povedati tudi velikost feltne (vem da bi raj vidu da bo presenecenje, ampak smo vidl za katere si bil ful "ogret" v rubriki PRODAM
en komplet varnostnih vijakov mam pa jaz odvec, tko da se lahk zmenva - mogoce bom prletu v BTC danes...
ok varnostne vijake dobil..hvala clio_dizel... videl si ga tudi ze z novimi feltnami tako da
aia si p pomoej tut en redkih k sploh upazu d so nove feltne gor hehe ... tko daaa... res je zaenkt se traktor ampak ze zibram uzmeti in pa paperje za homologacijo... kj veste kje bi loh dobil ? oz kaj sploh rabim da grem homologerat feltne? ne razumem tega cisto dobro... kaj moram sploh najti na internetu?
pa se glede vzmeti bi vas prosil ce predlagate svoja mnenja... se pravi iscem ne pretrda... cenovno ugodna pa d ne stoji avto postran... nekaj srednjega ..ne najbol profi varianto in ne najcenejs ampak nekje nasredini.... zato prosim za predloge...
hvala
pa se glede vzmeti bi vas prosil ce predlagate svoja mnenja... se pravi iscem ne pretrda... cenovno ugodna pa d ne stoji avto postran... nekaj srednjega ..ne najbol profi varianto in ne najcenejs ampak nekje nasredini.... zato prosim za predloge...
hvala
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
ja kakor je ze clio_dizel povedal so feltne AWS DAKAR 8J 38ET in moram to nekako homologerati... ce kdo kaksne paperje najde naj prosim pove... oz kaj moram sploh imeti za homologacijo feltn ?
glede vzmeti.... pa ce vzamem naprimer v-maxx-ove ali pa lowtec-ove... koliko potem pride cena brez montaze saj to mam ze zmenjeno...samo za komplet vzmeti me zanima... pa kako ves koliko 'velike' kupiti ?
glede vzmeti.... pa ce vzamem naprimer v-maxx-ove ali pa lowtec-ove... koliko potem pride cena brez montaze saj to mam ze zmenjeno...samo za komplet vzmeti me zanima... pa kako ves koliko 'velike' kupiti ?
Prodajna cena je nekje 160+ eur (govorim za Lowtec; nizje 35 mm). Se jih pa da dobiti tudi dosti ceneje...86-4PJ napisal/-a:glede vzmeti.... pa ce vzamem naprimer v-maxx-ove ali pa lowtec-ove... koliko potem pride cena brez montaze saj to mam ze zmenjeno...samo za komplet vzmeti me zanima... pa kako ves koliko 'velike' kupiti ?
Ce ne mislis predelovat amortizerjev (trsanje itd.), potem vzemi nizje za max 3 - 4 cm.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
hmmm ja sej ubistvu lih razmislam koliko bi ga sploh nizal...pa ne nebi trsal amortizerjev ker so spet dodatni stroski... zelim samo malo ga znizati in da ne bo pretirano trd avto
aia Jaan in kje naj bi potem cenejse dobil te fedre od 160eur ?
ewo tuki je p se slikca kko zgleda zadi:

aja pa nocem tok nizati da je potem zgornji rob blatnika cisto na gumi medtem ko ob straneh se vedno ostane ene 4-5cm...zato mislm da bi bilo 3cm ze max.... kaj ostali pravte?
aia Jaan in kje naj bi potem cenejse dobil te fedre od 160eur ?
ewo tuki je p se slikca kko zgleda zadi:

aja pa nocem tok nizati da je potem zgornji rob blatnika cisto na gumi medtem ko ob straneh se vedno ostane ene 4-5cm...zato mislm da bi bilo 3cm ze max.... kaj ostali pravte?