tuning chip laguna 1.9dci
Re: tuning chip laguna 1.9dci
na 150 KM?panter napisal/-a:A ma kdo iskusnje kako je s chip tuningom v laguni 1.9dci 120 km.Sem ga dal namrec schipat,pa nisem ziher kaj se lahko zgodi.So pa pospeski izjemni!!!
Velja enaka analogija kot pri cliotu in 1.5 masini....segrevanje je izrazitejse in turbina malo bolj trpi.
Priporocam menjavo olja na krajsi interval in nasploh kompletno vzdrzevanje.

- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Tukaj imas vse opisanosLOVEnec napisal/-a:Ok, koliko bolj je to? A obstajajo to kaksne stevilke (npr 25% ali pa kaj podobnega)...? Kako se ti avto obnasa sedaj po tem, ko ze mas chip nekaj casa?
http://www.rsrmotorsport.com/
In ja gre na 150 KM in 340 navora
Re: tuning chip laguna 1.9dci
Ti pa si umetnik..Cipas avto, pa u bistvu sploh ne ves nic pametnega o tem, razen da zdej mega leti? Mam prav?panter napisal/-a:A ma kdo iskusnje kako je s chip tuningom v laguni 1.9dci 120 km.Sem ga dal namrec schipat,pa nisem ziher kaj se lahko zgodi.So pa pospeski izjemni!!!
lp Dejan
- killah bee
Ja pri kakih VAG avtomobilih z TDI motorjem se nisem slisal da bi slo kaj narobe pri cipanju in po njem oz. nisem nikjer zasledil da se je kaj pokvarilo.
Pri laguni je pa tko,da so turbine precej obcutljiva zadeva,tako da tukaj pa ne vem kako se obnese vse skupaj in da nebi bilo tezav.
Najbolje pa bi bilo ce poklices kar RSRa in tam povprasas iz prve roke,tako bo najbolje in najbl zihr
Pri laguni je pa tko,da so turbine precej obcutljiva zadeva,tako da tukaj pa ne vem kako se obnese vse skupaj in da nebi bilo tezav.
Najbolje pa bi bilo ce poklices kar RSRa in tam povprasas iz prve roke,tako bo najbolje in najbl zihr
- killah bee
Jest bi ti predlagal Chiptuning, ker kolikor spremljam zadeve so bili prvi pri renojevih motorjih. RSR je specialc predvsem za VAG vozila, kar ne pomeni da ne zna tud renojev optimizirat.
Chiptuning je tud sponzor kluba, ki nudi popuste. Vec si lahko preberes pod temo klubski sponzorji
Je pa seveda samo za clane kluba
Chiptuning je tud sponzor kluba, ki nudi popuste. Vec si lahko preberes pod temo klubski sponzorji
Je pa seveda samo za clane kluba
glej jaz mam cipan cisto isti avto z isto masino pa kak ti naj povem!pospeski so super tudi koncna samo,turbino sem moral menjat po 60tisockm!je ze brusla po ohisju!Pricakuj da ti bo turbina sla prej kajti pri teh lagunah so tak problemi z temi turbinami,jaz imam ze tretjo not!
Te lahko vprasam kolko si dal za cipanje!
Te lahko vprasam kolko si dal za cipanje!
Matjaz46