Samodejno varnostno zaklepanje
Samodejno varnostno zaklepanje
Ker nekako ne najdem knjigce z navodili, a bi bil kdo prijazen in mi povedal kako pri Clio Extreme 2004 nastavim, da se avto samodejno zaklene ko se zacnes vozit.
Hvala
I.
Hvala
I.
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
hm, meni je dons nekaj cudnega ratal
imel sem vklopljeno samodejno zaklepanje, pa sem ga zelel izklopiti (med voznjo). Pa drzim par sekund in spustim, ker ni nic pisknilo. Potem drzim se enkrat dalj casa in zacne stalno piskat - pi, pi, pi,pi...
odklenem vrata, zaklenem, drzim dalj casa pa kar stalno piskaaa. Pri semaforju je bila na sreco rdeca, da sem avto ugasnil da je nehalo piskat. Sedaj se pa noce vec zaklepat samodejno, tudi ce drzim gumb 20sekund se ne zgodi nic. Ima kdo ksno idejo? 
imel sem vklopljeno samodejno zaklepanje, pa sem ga zelel izklopiti (med voznjo). Pa drzim par sekund in spustim, ker ni nic pisknilo. Potem drzim se enkrat dalj casa in zacne stalno piskat - pi, pi, pi,pi...
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
To sem tudi jaz enkrat naredila in ker nic ni pisknilo, sem odnehala. Se dobr da nism se naprej pritiskala.jurre napisal/-a:hm, meni je dons nekaj cudnega ratal![]()
imel sem vklopljeno samodejno zaklepanje, pa sem ga zelel izklopiti (med voznjo). Pa drzim par sekund in spustim, ker ni nic pisknilo.
Men je zakon, da se tako avto sam zaklene...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa ce imas avto na dvigalu pri mehaniku, motor tece v prestavi, da cekirate prenos. Seveda se gume vrtijo in vec kot 5 km/h. Avtomatski zaklep se pri tej hitrosti aktivira in hopla avto se sam zaklene, ti pa zunaj
Tocno to se mi je zgodilo tak, da sem letewl dam po rezervne kluce. Zdej nikol ne ves in imam sklopljeno
Tocno to se mi je zgodilo tak, da sem letewl dam po rezervne kluce. Zdej nikol ne ves in imam sklopljeno