R19 zadnji most 1.8 8V in 1.8 16V
R19 zadnji most 1.8 8V in 1.8 16V
Zdravo
A ve kdo mogoce, dolzino aks na zadnjem mostu pri navadni 19ki 1.8 8V z bobnastimi zavorami in 1.8 16V z disk zavorami? Ali imata oba dvojno torzijo?
Najlepsa hvala za info.
LP, Primoz
A ve kdo mogoce, dolzino aks na zadnjem mostu pri navadni 19ki 1.8 8V z bobnastimi zavorami in 1.8 16V z disk zavorami? Ali imata oba dvojno torzijo?
Najlepsa hvala za info.
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Si preprican, da so taksne mere tudi napisane v knjizici avtomobila?
Iscem namrec za tole (obarvano rdece):

No ce so res ti podatki napisani, bi prosil, ce mi lahko kdo pogleda, ker nimam nobene knjige od 19ke.
LP, Primoz
Iscem namrec za tole (obarvano rdece):

No ce so res ti podatki napisani, bi prosil, ce mi lahko kdo pogleda, ker nimam nobene knjige od 19ke.
LP, Primoz
@urosr: Edin tisto fotko sem nasu, da sem priblizn pokazal o cem govorim (nisem vedu ce sma mela v mislih isto stvar).
ip5504: Vem da pase most iz 16V na navadno in obratno. Dolzina aks me zanima zaradi menjave diskov za bobne (namesto diskov bi dal bobne).
Se vedno se priporocam za mere aks pri mostu z diski in mostu z bobni, ce ima kdo knjizico za R19 pri roki.
LP, Primoz
ip5504: Vem da pase most iz 16V na navadno in obratno. Dolzina aks me zanima zaradi menjave diskov za bobne (namesto diskov bi dal bobne).
Se vedno se priporocam za mere aks pri mostu z diski in mostu z bobni, ce ima kdo knjizico za R19 pri roki.
LP, Primoz