Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
Ajoj, zgleda da ma crni moz pajdase. Avto je kot avto in nic drugega. Poznam vse kar je narejeno na njem, styling je preprosto serijski s parimi detajli.JaaN napisal/-a:Pa se kako je poseben tale Twingec...ALESSIO napisal/-a:stari moj vidu twingeca ze ene 20x pa res ne vem kaj je tok posebnga na temu twingotu , da ga usi hwalte sploh ni ne wem kok posebna stvar vec al manj serijski twingo z par olepsavami, ampak ben brez zamere pac izrazim svoje mnenje![]()
![]()
![]()
drgac pa neki pa morm priznat kadar te srecam je pa avto nenormalno spucan u piko![]()
Se pa strinjam, da je vedno spoliran in se sveti v nulo
mislim da so na tekmovanjih avtomobili ki so na videz bolj predelani kot moj...saj so v moji kategoriji tudi avti z bodykitom...tko da papy pridi na kaksen show in si oglej konkurenco...._papy_ napisal/-a:Hahahaha, nebom komentiral. Bodi mali bolj realen in tekmuj s svojim avtom primernimi!!!BlackWind napisal/-a: ampak malo poseben pa ze mora biti ce pobira najvisja mesta na styling tekmovanjiih![]()
![]()
@Urshy_rs: namerjenih je bilo 120.4dB tekovalcev je bilo 5...zakaj pet se vprasate...ker so se prijavili le tisti ki pricakujejo kaj glasnosti in se zavedajo da je avto dokaj glasen, tisti ki pa vedo da nimajo glasnega se pa sploh ne prijavljajo...bil je en golf (MIKI) srebrni je imel cca 118dB potem seen fiat bravo, baje kar glasen ampak kot izgleda premalo
no saj bomo videli se na kaksnem showu kako bo
hvala vsem za graje in pohvale
@papy in se kdo mogoce:
Sem pa v kategoriji AMATER v Street look predelavah, potem pa je se extreme look....kar pa moj avto definitivno ni
kategorija pred amaterjem je se zacetnik, od amaterja naprej pa je se PRO, to pa so bolj demo vozila kjer ni proracun prevec omejen kot pri nas navadnih smrtnikih
lahko si pa preberes seenkrat pravilnik kaj se vse ocenjuje
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Lahko tekmuje, ampak ne s tabo, ker tvoj polo je nepremicnina._papy_ napisal/-a:Hahahaha, nebom komentiral. Bodi mali bolj realen in tekmuj s svojim avtom primernimi!!!BlackWind napisal/-a: ampak malo poseben pa ze mora biti ce pobira najvisja mesta na styling tekmovanjiih![]()
![]()
Joke
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
tebe bi rad vidu da imas crn avto...bi potem videl kako bi ga pucal...to je prekletstvo crne magije....saj ce hoces da deluje mora biti sajba_papy_ napisal/-a:Crni moz, zate ni prave kategorije, oz. je "najveckrat spucani avto".
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kwa se zdej usajate
A avto, da je lep more met vse nesnage gor. Vcasih je manj bolj
Papy, sory sam nisi realen al pa ti nekej manjka. Kaj pa sam ugotovi
Jest recimo realno gledam, brez kaksnih slovenskih narodnih izrazov in recem to, da je tvoj Polo res lep. Ampak Twingo od Blacka je na svoj nacin enako lep kot tvoj. Obadva sta nekaj posebnega!
Sicer pa tud tvoj Polo ni nevem kaj velik popedenan. Je pa lep
Pa dovolj podjeb@vanja brez konstruktivnih komentarjev
Papy, sory sam nisi realen al pa ti nekej manjka. Kaj pa sam ugotovi
Jest recimo realno gledam, brez kaksnih slovenskih narodnih izrazov in recem to, da je tvoj Polo res lep. Ampak Twingo od Blacka je na svoj nacin enako lep kot tvoj. Obadva sta nekaj posebnega!
Sicer pa tud tvoj Polo ni nevem kaj velik popedenan. Je pa lep
Pa dovolj podjeb@vanja brez konstruktivnih komentarjev
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
mal updata 

visokotoncki vgrajeni
armatura zgornji del se v delu ( vgradnja stevckov itd
pol pa drugo leto se spodnji del armature...pa letos najbrz se malo predelava gepeka 

ne da se mi vec limat....
kle mate album:
http://blackwind98.moj-album.com/album/5360105/
lp

visokotoncki vgrajeni

ne da se mi vec limat....
kle mate album:
http://blackwind98.moj-album.com/album/5360105/
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si