Danes je minil tocno en teden, ko sem bil s svojim vozilom na LPP na
A-testu in ne morm vrjeti, danes sem po posti ze prejel novi homologacijski kartoncek z vsemi vpisanimi predelavami...
Sam tolko v vednost, da znajo bit na LPP-ju tudi zelo hitri...pohvalno!
Kot zanimivost...prehitro pohvalil...kartoncek danes vrnil Napacno so mi vpisali stevilko sasije avtomobila (VIN)...ga bodo storniral pa novga poslal...mooooo
ce bi dobil kje kaksnega lepega in poceni (majhnega) bi dal zadaj stresni spojlercek v barvi vozila seveda... kam se naj obrnem oz. kje imajo najvec tega v Ljubljani ali okolici????
Pa se enga bi rabu k bi mi lepo in hitro postrihal tist seriski "spojlercek, kjer je sedaj ugrajena tretja zavorna...striham samo v primeru, ce najdem stresni spojlercek "podaljsek". Tko da bi potem zadeva zgledala...vec plastike ne mislim metat gor (pragovi itd..)
JaaN napisal/-a:Vprasaj pri Fazerju v Kranju - ima malo morje dodatkov.
sm mu ruknu en mail...u Pondelk ga pa mogce se mal poklicem Thx
...
evo enga sem nasel tocno v taksni barvi, kot je moj konjicek...tkole bi torej zgledalo, ce nebi strihal spodnje plastike...pa sej niti nebi bilo tolk svoh, glede nato, da je avto v srebrno/crni kombinaciji....kaj pa vi mislite????Pa se sajbe na sliki so ze temnjene
sorry za off.... jest moram tud homo. sajbe, sp.podaljsek,pragove ter spojler....mam pa ze kartoncek (a4)...koliko naj bi mene prisla homo.??? sem klical na LPP pa se nikol nihce ne javi... hvala!!
evo enga sem nasel tocno v taksni barvi, kot je moj konjicek...tkole bi torej zgledalo, ce nebi strihal spodnje plastike...pa sej niti nebi bilo tolk svoh, glede nato, da je avto v srebrno/crni kombinaciji....kaj pa vi mislite????Pa se sajbe na sliki so ze temnjene
Tocno takega sem imel jaz vcasih na prejsnjem 1.2 cliotu! Kombinacija je bla srebrno crna, temnjene sajbe in plastika nepobarvana...
Na tem novem pa se nisem tako dalec, da bi razmisljal o spojlerju! Je pa plastika ze pobarvana!