Vibracije 16V
Vibracije 16V
Ce hocem naprimer v drugi prestavi na 1000rpm dat gas mi masino ful zatrese, tak da pol cel avto zavibrira.....
Zanima me ali je to koliko toliko normalno ali so mogoce nosilci motorja ze bol bogi....???
Zanima me ali je to koliko toliko normalno ali so mogoce nosilci motorja ze bol bogi....???
While the clouds above prepare to destroy....
- Little_tortilia_boy
Re: Vibracije 16V
ce so nosilci slabi ko startas cutis da masina ma lufta( takrat avto malo cuka )Devilll napisal/-a:Ce hocem naprimer v drugi prestavi na 1000rpm dat gas mi masino ful zatrese, tak da pol cel avto zavibrira.....
je res da je stara ma je res da je ze odplacana RENAULT19 1.8-16V
imam popolnoma isti problem, sm glih zdele auspuh narovnou, sam pr men jo je ze kr most mau fasou, ga je kr zbrusilonightmare napisal/-a:Ja pr men je tut in sezmir.Mal mi uaspuh visi in mi pol koleno od auspuha touce ob vijak nosilca med motorjem in mostom,ce auspuh naraunam pa neha tku da je lahk kle problem.
sam men pa auspuh niker ne rajsa .......
se eno vprasanje: na avtu je se vedno original katalizator, za katalizatorjem je en lonec, vmes, torej pred zadnjim je pa se en lonec ki je samo iz strani privarjen na cev, drugo stran ima blindirano......zanima me ali bo avto bolj glasen ce vzamem tale cudn lonec ven???? pa se po celi dolzini bi dal fi55 cev......da mi malo zniza ton izpuha.....predlogi????
se eno vprasanje: na avtu je se vedno original katalizator, za katalizatorjem je en lonec, vmes, torej pred zadnjim je pa se en lonec ki je samo iz strani privarjen na cev, drugo stran ima blindirano......zanima me ali bo avto bolj glasen ce vzamem tale cudn lonec ven???? pa se po celi dolzini bi dal fi55 cev......da mi malo zniza ton izpuha.....predlogi????
While the clouds above prepare to destroy....
sej ne da rajsa,sam pr tku niskh obratih ti motor lahk kr mocnu cuka,tkrat pa kolenu prime za srauf od nosilca motorja.Jst sm tu ustimu u pondelk k mi je visu pa je zdej cist tih.Ti sam pogled da jeu u liniji,da odzadi na pregibu ne visi kej dol,k je zadost da je mau.Pol pa popust vijake na iz.kolektorju in tut na ostalih konusnih spojih,nato sz dvigalko dvign lonc da se naslon na dno avtomobila pa use lepo zatisn.Pr men je pomagalu.
Lp
Lp