LAGUNA 3.0 V6
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
ni panike, dost off topica, da me bojci ne bo tepuLagunaV6 napisal/-a:killah bee vsa navodila sem dobil kako pa kaj glede foruma ! se bom drzal pravil (sory za prej)
Lp Edy
Uglavnem, Laguna na pravem mestu. Lahko tud prides pokazat na lokalno srecanje, ki se odvijajo enkrat tedensko ob petkih.
- Citroenovc
LEPA LEPA ITAK (axa666 Kateri letnik je?) ! To so stroji ITAK ! :a2_jee Jaz sem dal sportni filetr se dodatno,jaz jih imam tm okrog 200KM,ne ;te imajo zobati jermen...24V So zelo dobri (tihi motoriji) neunicljivi,seveda pa potrebni so redni servisi (obvezno) upam da se vidimo na kaksem srecanju...
Lp Edy
Lp Edy
- Citroenovc
- Citroenovc
@lagunaV6 - verjemi, da se jaz tudi vozim naokrog kot predsednik
Oz lazem - sem se, dokler sem veckrat sedel zadaj ... zdaj pa garam za volanom 
Ma mene samo "moti", kaj so se vsi 3 "Francozi" nenadoma odlocili in zaceli tlacit jermenje v V6 motorje, ko so pa imeli cudovitega bulletprof sestaka z verigo ...
@axa666 - z eno besedo: izvrstno - zelo malo km narejenih in odlicen motor, ki traja in traja
Ma mene samo "moti", kaj so se vsi 3 "Francozi" nenadoma odlocili in zaceli tlacit jermenje v V6 motorje, ko so pa imeli cudovitega bulletprof sestaka z verigo ...
@axa666 - z eno besedo: izvrstno - zelo malo km narejenih in odlicen motor, ki traja in traja
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć