Poziv, Napaka Renault Megane II / Scenic II
Poziv, Napaka Renault Megane II / Scenic II
Torej foter je vceral dobil pismo od avto koletnika v mariboru.
Na hitro sem ga prebral in gre za neko tehnicno napako na avtu in sicer v povezavi z klimo. Danes je peljal avto na servis ( da mu na novo sprogramirajo racunalnik ) ker baje lahko z to napako klime ostane na cesti.
Je kdo tudi od vas dobil domov to pismo, kateri si lastite Megane II ali Scenic II??
LP
Na hitro sem ga prebral in gre za neko tehnicno napako na avtu in sicer v povezavi z klimo. Danes je peljal avto na servis ( da mu na novo sprogramirajo racunalnik ) ker baje lahko z to napako klime ostane na cesti.
Je kdo tudi od vas dobil domov to pismo, kateri si lastite Megane II ali Scenic II??
LP
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Sredi maja sem megana l 06 straga eno leto peljal na menjavo olja in filtra in so mi pravtako na novo nalozili program v racunalnik. Tudi na uradnem racunu pise, da je bilo to nalozeno brezplacno.
Ustno sem hotel kaj vec zvedeti, zakaj je bilo nalozeno oziroma, kaj je novega. Pa sem dobil odgovori, da je to v zvezi z delovanjem klime in da bo sedaj bolj delala. Torej gre ocitno za serijsko napaka o kateri niso boli vsi obvesceni.
Jaz prakticno ne cutim nobene razlike ne prej, ne sedaj.
Ustno sem hotel kaj vec zvedeti, zakaj je bilo nalozeno oziroma, kaj je novega. Pa sem dobil odgovori, da je to v zvezi z delovanjem klime in da bo sedaj bolj delala. Torej gre ocitno za serijsko napaka o kateri niso boli vsi obvesceni.
Jaz prakticno ne cutim nobene razlike ne prej, ne sedaj.
http://www2.renault.si/download/Vpoklic-vozil.zip
Svojo stevilko sasije sem najdel tukaj pod april 2007
Svojo stevilko sasije sem najdel tukaj pod april 2007