Kar naenkrat mi je levo steklo zacelo lesti gor samo po 2 cm, vsakic ko pritisnem gumb za zapiranje okna. Prej je slo tako, da ko si gumb malo zadrzal, se je okno zaprlo do konca. Sedaj pa gre samo po intervalih. Ali je ze kdo imel ta problem, oz. kako ga najlazje resiti. Gre za LAGUNO GRANDTOUR let. 02. Hvalezen bom za vsak odgovor.
Dvigni sipo do vrha in drzi stikalo pritisnjeno nekaj sekund. Nic ni narobe s tvojim avtom. Moj nasvet je le ta, da si preberes navodila za uporabo avta. Upam, da jih imas?
ja, drzi stikalo dalj cajta npr. za gor pa bo spet ured delovalo. Ce ga parkat na kratko sunes ko sipo zapiras se sprogramira in potem gre po delih. naredi tako kot pravi seba
seba napisal/-a:Dvigni sipo do vrha in drzi stikalo pritisnjeno nekaj sekund. Nic ni narobe s tvojim avtom. Moj nasvet je le ta, da si preberes navodila za uporabo avta. Upam, da jih imas?
lp
Ni nujno da je to.Meni tako dela ko je vlaga in ocitno ga takrat nekaj steka (naleti na oviro) zato se pomika samo par cm dokler se ne zapre.Ko je vreme suho pa je vse ok ?
Hvala fantje, res da je bilo treba samo zadrzati stikalo navzgor pri zaprtem oknu. Spet dela kot prej. Sploh ne vem, cemu bi sluzil tak pomik stekla po 2 cm.
Kadarkoli bos odklopil akumulator, bos moral nastaviti to dvigovanje stekel. Zato ne bodi presenecen. Ravno tako se ti bo to zgodilo, ce bos dvigal steklo v kratkih intervalih. Saj se bos navadil.
Lp