Moja Nova GTT...se zadnje slike str.8....
no pa je bil ucer fajn vreme pa sva z houseboy-am mal pofotkala rakete.......

No pa je projekt RENAULT 5 GT TURBO koncan.....
Zdej pa zacenjam na noumu projektu in sicer na avtu ki ga v sloveniji se ni bilo...no saj registriran ni bi...vozu se je pa ze....in sicer lotil se bom nakupa RENAULT 5 MAXI...
Glede na to da je kr draga igraca sm se odlocil da jo bom kupil...a pustil tako kot je se pravi cis original...razn kar bo licarskih del za popravit pa mozno kako odbito barvo ....drgac pa prjatli hvala k ste spremlal obnovo GTT.....
kmalu pa bomo skupaj obnaulal RENAULT 5 MAXI.....
LP MATIA

No pa je projekt RENAULT 5 GT TURBO koncan.....
Zdej pa zacenjam na noumu projektu in sicer na avtu ki ga v sloveniji se ni bilo...no saj registriran ni bi...vozu se je pa ze....in sicer lotil se bom nakupa RENAULT 5 MAXI...
Glede na to da je kr draga igraca sm se odlocil da jo bom kupil...a pustil tako kot je se pravi cis original...razn kar bo licarskih del za popravit pa mozno kako odbito barvo ....drgac pa prjatli hvala k ste spremlal obnovo GTT.....
kmalu pa bomo skupaj obnaulal RENAULT 5 MAXI.....
LP MATIA
-
Gost
Kok mi greste na zivce s takim bednim "bogi clio". Kot 1. avto je bil cist umazan ne iz pralnice tko kot matijova 5ka in kot drugic avto mam 1 mesec in ste loh veseli da se bo se en spravu rihtat cliota, ki pa itq da ni kot nov. Za moje pojme: hvala bogu da bo vsaj en clio vec ostal na cesti in da ne bo se v slabse roke prisel kot je bil prej...pocas ga bom ze zrihtu...vse ob svojem casu...
Ne jemli tega tok osebno, pac jebat ga trenutno ne zgleda tk carski ko petka, na kateri so se predelave koncale, tvojega bos pa se zrihtu vrjamem in upam da bo tud un nekoc tk hud ko petkahouseboy napisal/-a:Kok mi greste na zivce s takim bednim "bogi clio". Kot 1. avto je bil cist umazan ne iz pralnice tko kot matijova 5ka in kot drugic avto mam 1 mesec in ste loh veseli da se bo se en spravu rihtat cliota, ki pa itq da ni kot nov. Za moje pojme: hvala bogu da bo vsaj en clio vec ostal na cesti in da ne bo se v slabse roke prisel kot je bil prej...pocas ga bom ze zrihtu...vse ob svojem casu...
- Primož Five
- Kraj: Logatec