Lp, doma imamo megana 2006 letnik in sedaj sem ugotovil da ne gori voznikova luc. se da to zamenjat doma? ali je treba avto peljat na servis
Lp, Nicc0
menjava zarnice
Re: menjava zarnice
Spodaj v kolotecni plastiki imas en ovalni izrez. Tam iztaknes ta del in z roko prides do zarnice.( sprednja kolesa obrni v kontra smer, da lahko prides lazje zraven.)Nicc0 napisal/-a:Lp, doma imamo megana 2006 letnik in sedaj sem ugotovil da ne gori voznikova luc. se da to zamenjat doma? ali je treba avto peljat na servis
Lp, Nicc0
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
meni je crknila parkirna zarnica na desni strani... in sem ze nekaj probaval zamenjati ampak sem imel samo popraskane roke in naredil nisem nic ... tako da bom rekel na servisu ki ga imam itk zdaj kmalu naj se to zamenjajo ... sj pomoje ne more bit drago... ker js mam mal prevelke sape in se ne mislm s tem zajebavat:D nicco sporoc kko bos zrihtu p ce bos ksno novo metodo najdu 
Na servisu, kjer ste novega kupili vam zamenjajo zastonj.86-4PJ napisal/-a:meni je crknila parkirna zarnica na desni strani... in sem ze nekaj probaval zamenjati ampak sem imel samo popraskane roke in naredil nisem nic ... tako da bom rekel na servisu ki ga imam itk zdaj kmalu naj se to zamenjajo ... sj pomoje ne more bit drago... ker js mam mal prevelke sape in se ne mislm s tem zajebavat:D nicco sporoc kko bos zrihtu p ce bos ksno novo metodo najdu
Vsaj nam so obljubili.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI