menjava zarnice

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Nicc0

menjava zarnice

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

Lp, doma imamo megana 2006 letnik in sedaj sem ugotovil da ne gori voznikova luc. se da to zamenjat doma? ali je treba avto peljat na servis

Lp, Nicc0
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: menjava zarnice

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Nicc0 napisal/-a:Lp, doma imamo megana 2006 letnik in sedaj sem ugotovil da ne gori voznikova luc. se da to zamenjat doma? ali je treba avto peljat na servis

Lp, Nicc0
Spodaj v kolotecni plastiki imas en ovalni izrez. Tam iztaknes ta del in z roko prides do zarnice.( sprednja kolesa obrni v kontra smer, da lahko prides lazje zraven.)
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Al ga pa celu stran uzem,bo se najlazje
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

meni je crknila parkirna zarnica na desni strani... in sem ze nekaj probaval zamenjati ampak sem imel samo popraskane roke in naredil nisem nic ... tako da bom rekel na servisu ki ga imam itk zdaj kmalu naj se to zamenjajo ... sj pomoje ne more bit drago... ker js mam mal prevelke sape in se ne mislm s tem zajebavat:D nicco sporoc kko bos zrihtu p ce bos ksno novo metodo najdu :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

86-4PJ napisal/-a:meni je crknila parkirna zarnica na desni strani... in sem ze nekaj probaval zamenjati ampak sem imel samo popraskane roke in naredil nisem nic ... tako da bom rekel na servisu ki ga imam itk zdaj kmalu naj se to zamenjajo ... sj pomoje ne more bit drago... ker js mam mal prevelke sape in se ne mislm s tem zajebavat:D nicco sporoc kko bos zrihtu p ce bos ksno novo metodo najdu :wink:
Na servisu, kjer ste novega kupili vam zamenjajo zastonj.
Vsaj nam so obljubili.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Samuraj
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a Samuraj »

Ce na orginalnem servisu kupis zarnico je montaza zastonj.
Tako nisi nic umazan!
Odgovori