dalinc..... kdo bi mi znou tole zmonterat..??

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a žabc »

evo jes sm rahlo obupu nad tole zadevo pa me zanima ce kdo zna oz. koga pozna k bi mi znou celotno zadevo prklopt?? 8)
pa ce kdo pozna se koga d bi mi kluc notr urezu, k jes sm biu ze na treh koncih pa so mi usi zatrdil d to ne morjo narest :mad:

lp
Slika
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

zabc napisal/-a:evo jes sm rahlo obupu nad tole zadevo pa me zanima ce kdo zna oz. koga pozna k bi mi znou celotno zadevo prklopt?? 8)
pa ce kdo pozna se koga d bi mi kluc notr urezu, k jes sm biu ze na treh koncih pa so mi usi zatrdil d to ne morjo narest :mad:

lp
poisci raje Renault-ovo IR zadevo podobno kot jo imajo Megane I in Clio I. :wink:

..sploh se mi ne dopade to ko bi vsi radi imeli "kljuce" kot VW/Audi/Skoda :wink:
Uporabniški avatar
žabc

Solero napisal/-a:
zabc napisal/-a:evo jes sm rahlo obupu nad tole zadevo pa me zanima ce kdo zna oz. koga pozna k bi mi znou celotno zadevo prklopt?? 8)

lp
poisci raje Renault-ovo IR zadevo podobno kot jo imajo Megane I in Clio I. :wink:

..sploh se mi ne dopade to ko bi vsi radi imeli "kljuce" kot VW/Audi/Skoda :wink:
vrjamem d se ti ne dopade, sam men je bla pac zadeva usec in je ne bom zdj kr stran vrgu :D
Slika
Uporabniški avatar
žabc

Rdec ferari napisal/-a:Zdej pa ze res dolg montiras tole zadevo
Poklic me na 041 725 709 Miro , www.s-car.info
pa bomo neki probal nardit,vsaj kar se kablovja tice,ostalo(kljuc) bos moral pa kje drugje zrihtat
se slisva 8) :D
Slika
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

Ja,kaj te muci,povej katera zica ti ni jasna,pa ti odpisem!
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Odgovori