Naj vam predstavim se mojo petko,ko se glih bliza srecanje. Ka naj recem, vlozil sem dobro leto in pol truda (tle morm omenit tud mojo drago ki mi je pomagala in me podpirala ) ter kr dost dnarja in dosti potrplenja. R5gtt nasploh mi je ze od nekdaj noro vsec tak da mi ni zal niti minutke ki sem jo vlozil, ravno nasprotno ta avto mi je v neizmeren uzitek. Pa kaj bi govril, evo slikice:
Hvala za komentarje.. ja res je blo kr dosti casa vlozenga, hvala se enkrat.
Toplotno izolacijo sm na renault servisu dobu ( mele so jo gttjke pa dizl petke tud), sicer mors pocakat kakih 10 dni ampak glavn da se da dobit Drgac pa je kul k se hauba ne greje tuk pa se bl tiha je masina cut odzuni
Saj vrjetn ni neke razlike v haubi med navadno pa GTT. Velikost mislim bolj. Mi lahko prosim na PM Napises koliko je bla cena in ce ves mogoce katalosko stevilko pod katero se lahk vprasa za stvar. Al pa ce lahk kdo pogleda.
No pa se je le moja bivsa (z novo obleko) predstavla sirsi javnosti , kaj naj recem, glede na to da sm tut osebno spremlju obnovo lahko recem samo "v nulo zrihtano". Se naprej tako stimej pa bo kmalu muzejski primerek