upam da nista kej scipala kable od motorne instalacije, ker drgac nau nkol tko delal k more....verjemCliYo II napisal/-a:amm glede priklopa na tester...ne vrjamm da bo kej ker sva z detetom poscipala tricetrt kablou od instalacije iz 19-ke ker sm kombiniru oba stroma od 5-ke in 19-ke tko da nau nc pametnga pokazal na testerju ce sploh kj boRS-sport napisal/-a:poslji mi na PM, ce zelis da se ti ga priklopi na testerje pa v Ljubljani
Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
Enigma motorsport
"ne hvali dneva pred nocjo" ajde, upejmo, da je zdej to to
ucer je CliYo II zamenjou senzor temerature vode in lambdo-rezultat danes zjutraj: avto dela brez trokiranja
zarad cesa avto zdej normalno laufa ne vem (ali lambda ali senzor)
med drugim sva se ucer brez filtra mau okol furala-takrat je sele avto res ozivu
-sam kaj ce pa ni fajn tako se furat; bo treba tale filtr precekirat in spucat al pa kej konkretnga nabavt
zdej bom pa rabu se enga 16V-ja, da en dreg odpeleva, da vidm kje sm (zadej-ustric-spredej
)
ucer je CliYo II zamenjou senzor temerature vode in lambdo-rezultat danes zjutraj: avto dela brez trokiranja
zarad cesa avto zdej normalno laufa ne vem (ali lambda ali senzor)
med drugim sva se ucer brez filtra mau okol furala-takrat je sele avto res ozivu
zdej bom pa rabu se enga 16V-ja, da en dreg odpeleva, da vidm kje sm (zadej-ustric-spredej
nekej je fajn: da ne trokira vec
neke drasticne spremembe v pospesku pa ni (me kr meu moti, ker ocitno sm se ze tako navada, da je kr mau hudo); kot ze receno treba je se filtr nastimat (brez filtra dobr trga), pa mogoce se kej okrog izpuha
zato pa bi rabu enga s 16V motorjem, da se naredi primerjava v konkretnih okoliscinah
-po tem pa se bo bl natancno vedelo ce vse dela kot je treba
oboje je rabljeno (lambda in senzor) na oko je ta senzor izgledal slabse ampak ocitno dela
neke drasticne spremembe v pospesku pa ni (me kr meu moti, ker ocitno sm se ze tako navada, da je kr mau hudo); kot ze receno treba je se filtr nastimat (brez filtra dobr trga), pa mogoce se kej okrog izpuha
zato pa bi rabu enga s 16V motorjem, da se naredi primerjava v konkretnih okoliscinah
oboje je rabljeno (lambda in senzor) na oko je ta senzor izgledal slabse ampak ocitno dela
bomo enga lokalca spet nardil pa bos probu en drag z 16v-jamdete napisal/-a:nekej je fajn: da ne trokira vec
zato pa bi rabu enga s 16V motorjem, da se naredi primerjava v konkretnih okoliscinah-po tem pa se bo bl natancno vedelo ce vse dela kot je treba