Clio 1.5 dCi by bWc...nove luci - zadej..str.13
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
No mal na kratko....konjenica, ki se je vceraj zbrala pri meni na Pikniku
Smo se ga pa fajn najzrli in
Ja tale crn clio mi je cist hudd ane
...Nc kaj prevec predelav, ampak enostavno zelo lep...sibedah ter zadnji stresni spojlercek ga naredita bombasticnega...BTW: RS-ovci, bojte se ga na cesti

Astra Coupe....ukeudrana, felgice, temne sajbice in zamenjava sprednje maske (nic znaka), pa mogoce se kaj....enostavno hudaaaaaaaaaaa....

V zivo pa je seveda vse se lepse izgledalo, ker so oci v objektiv ujele se mojega clienta

Smo se ga pa fajn najzrli in
Ja tale crn clio mi je cist hudd ane

Astra Coupe....ukeudrana, felgice, temne sajbice in zamenjava sprednje maske (nic znaka), pa mogoce se kaj....enostavno hudaaaaaaaaaaa....

V zivo pa je seveda vse se lepse izgledalo, ker so oci v objektiv ujele se mojega clienta
Perfect Match!!!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- blackwolfcar
Dan,...
danes sem na LPP v Lj homologiral vse predelave na svojem klientu... (feltne,sipe) in......uro pred homologacijo avto dobi se...

po uspesni montazi avto sedaj sedi na V-maxx -35 spredaj in zadaj....majckeno je vmazannnn

Za tiste, ki ne vedo...tkole pa avto zgleda na opticni mizici...(slika by motorola v3 razor black
)

just like that..

New site blinkers powered by A3Muuu
...sploh nism vedu, da bodo tkole seksy utripal...

danes sem na LPP v Lj homologiral vse predelave na svojem klientu... (feltne,sipe) in......uro pred homologacijo avto dobi se...

po uspesni montazi avto sedaj sedi na V-maxx -35 spredaj in zadaj....majckeno je vmazannnn

Za tiste, ki ne vedo...tkole pa avto zgleda na opticni mizici...(slika by motorola v3 razor black

just like that..

New site blinkers powered by A3Muuu

Perfect Match!!!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- blackwolfcar
kaksno debelino distancnikov pa mi priporocate (mogoce kaksen so izkusnje), ker zdej gledam avto in odkar je nizji se mi zdijo (na uc) feltne kr nekoliko manjse, pa bi mogoce res poskusil distancnike, da bi feltno mal vn spravil....clio_dizel napisal/-a:fajn zgleda. mogoce se kaksni distancniki da bo bolj "bucast"
ali jih ima mogoce kdo za posodit za en krog
ali je pri distancnikih potem kaksen problem, da ti avto oz. volan kej bl trese?
ali so ob cca.1-2 cm debelini distacnika takoj potrebni daljsi vijaki?
PS: hvala za vse pohvale avtomobilcka
Perfect Match!!!