Operacija: "TURBO"...
daj povprasajRTwingo napisal/-a:kolega ima doma 21tko limuzino ne vel v kakem stanju je avto mislm da je sive barve ce te zanima se lahko pozanimam cena je pa okol 150eur
ce ni prevec pobuskana in gnila, bi morda nabavil
aja pa novejsi model mora bit (zaradi haube)
ah, more ratat, samo bolj pocasi boUpam, da ti bo ratalo porihat zadevo..
najvecja jeba je streha in zadnji bok, vse ostalo bo ze, ni tako nujno zamenjat....se bom pa z grdimi vrati nekaj casa okrog vozil
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ah potrosni material, skoljka izgleda kar dobro
! Avto se normalno pelje? Pregled na ravnalni mizi nebi skodoval, ce je vse ok sploh ni problema.
Stari, priloznost za 100% obnovo
! Komplet vse dol pobrat, varilni aparat, kladivce, kit, smirgel... Kmalu bo karoserija kot nova, potem pa samo se nove kose okol nabrat in sestavit nazaj
.
Lp
Stari, priloznost za 100% obnovo
Lp
skoljka je v redu, razen zadaj pod stebrickom je malce krizaFuego 85 napisal/-a:Ah potrosni material, skoljka izgleda kar dobro! Avto se normalno pelje? Pregled na ravnalni mizi nebi skodoval, ce je vse ok sploh ni problema.
Stari, priloznost za 100% obnovo! Komplet vse dol pobrat, varilni aparat, kladivce, kit, smirgel... Kmalu bo karoserija kot nova, potem pa samo se nove kose okol nabrat in sestavit nazaj
.
Lp
podvozje prez praske, strehe in pragov ni nikjer zacvikalo
tako da popravil ga bom, samo ne se prav kmalu ker ni dinar
ti samo povej kdaj bos selCe bos rabu kaj delov ...bom su po prvem Maju v IT pa bomo prpelal Wink upajmo da bo kaj za obirat
Socustvujem s tabo Shus. Kolega je sel na streho iz zbirateljsko ohranjenim Citroenom XM V6 24V.
Na zalost se je zacvikala streha in ni popravljiv. Tko da mas po svoje se sreco, ker on je sele stokal, ker ga ni denarja da mu ga povrne...
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

to JE tista maska, sem menjal lansko letoRaptor napisal/-a:uff, auc... hm, maska zna bit problem dobit. (edin ce je ona na primorskem se tam, se mi zdi da je bla maska cela?) sozalje
bo pac treba original rdeco poklepat, malo je butnjena na levi strani, ni pa speglana kot ta zdaj
luc tudi imam rezervno tako da od problematicnih delov ostane samo se odbijac (se bo dal popravit)...aja pa zmigovc, ampak to ni drago
ce ne najdem kaksne ugodne variante kje blize doma jo bomo pa na stajersko peljali, to pa res ni problemtip ma komoro.. Sam problem je da je ta licar iz mojih krajev se pravi okolica mb... drugace pa on vse naredi...