bremze za r5 1.7
bremze za r5 1.7
pozdravljeni ! sedaj imam petko z motorjem 1.4 na poti za vgradnjo pa je ze 1.7. Ko bom vgradiv motor pa hocm dat tut bolj jake bremze na petko! Zanima me ce kdo ve od katere bolj jake premzae pasejo na 5-ko?
5ka ima 4.5x13 platisca in ta platisca pasejo na GTT celjusti s 5mm distancniki. Kolikor vem ima Clio 5x13 platisca, pri teh pa ne potrebujes distancnikov (vsaj pri dolocenih).
Tole so 5x13 platisca od Cliota, pri katerih ne potrebujes distancnikov:

Pri 5x13 platiscu (na sliki desno spodaj oz edino ki se ralikuje od ostalih) po ze potrebujem 5mm distancnik, da celjust ne drgne ob notranjost platisca:

Pri 5mm distancnikih lahko uporabis serijske vijake, sami distancniki pa tudi niso dragi...
Tole so 5x13 platisca od Cliota, pri katerih ne potrebujes distancnikov:

Pri 5x13 platiscu (na sliki desno spodaj oz edino ki se ralikuje od ostalih) po ze potrebujem 5mm distancnik, da celjust ne drgne ob notranjost platisca:

Pri 5mm distancnikih lahko uporabis serijske vijake, sami distancniki pa tudi niso dragi...
- Little_tortilia_boy
zdravo! odlocu sm se kr da bom kupu bremze od megana 1.6 ! mislim da se bo kr poznala razlika od navadnih? polovico koncu za sestavitu maliga cestnga dirkaca ze mam ! hehe zdej mi se falijo sam fedre,amortizerji in ene felgice (14col) pa se par malenkosti ! Svetujte mi kej glede sportnih vzmeti in sportnih blazivcu ! Baje pasejo od R 19 1.8 16v