drugac pa je jutr varjanta da nardiva servis popoudne pa da zamenava se racunalnik pa filtr mam tud zate...ti pa eur prnes sabo
Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
pocas gre tud styling proti koncu (hvala bogu)
se mau je treba kej pokitat, pa u spric kit vrzt, pa seveda h licarju nest
pragovi so torej podaljsani & dodana luknja na zadnjem delu

odbijac sm mogu zaradi kilerja rahlo predelat; nc pretresljivga-u bistvu je isti kot prej, samo nogice so mau drugacne, ter lepse linije je dubu

hauba in maska ostajata enaki-se mi ne da vec zezat s tem kitanjem in brusenjem
upam, da najdem enga dobrga licarja, k mi bo vse skupej pihnu tako, da bo avto cim prej gotov
se mau je treba kej pokitat, pa u spric kit vrzt, pa seveda h licarju nest
pragovi so torej podaljsani & dodana luknja na zadnjem delu

odbijac sm mogu zaradi kilerja rahlo predelat; nc pretresljivga-u bistvu je isti kot prej, samo nogice so mau drugacne, ter lepse linije je dubu

hauba in maska ostajata enaki-se mi ne da vec zezat s tem kitanjem in brusenjem
upam, da najdem enga dobrga licarja, k mi bo vse skupej pihnu tako, da bo avto cim prej gotov
se je men zdel da ni racunalnik, razn ce je ta tud zjebandete napisal/-a:Drmo:se nc novga, racunalnik smo zamenal, ampak dela isto
ta tedn pa upam, da se en dan bl poglobimo v probleme
Lahk je kaksna cist banalna okvara. Jest sm bral da pri moji 106ki rad zajebava senzor temperature vode in se potem motor zaganja, kdaj cuka itd. Mal poglejte razne te senzorje
Enigma motorsport
kot ze tauznkrat receno: zbiram cim vec informacij, o tem, kaj bi blo lahko narobe
nova opazanja so tale: k ga zahodm do konca v avtu lepo zasmrdi po neki cudni mesanc benza in morebiti olja-tezko opisat
lahko je vse, kar mi je privatnik napisou +s e kej hujsega; mogu bi zdej se kompresijo zmerit, lahko je dihtnga na glavi...
zdej zaenkrat se se s CliYom II matrava, da bi morebiti resila problem, sam zmanjkuje idej in tud jest mam pocas dost tega, da avto ne gre-bo treba res enga majstra, k se u nulo spozna povprasat-sam to pa potegne za sabo precej eur
-za moj studentsko zepek je pa to kr mau prehudo
kaj pa vem, u bistvu sploh ne vem, kako ma ta avto nastimam uzig, a bi se morebiti tle kej dalo porihtat
res je tukej morebiti cist ena mejhan stvar, ker nekej drasticno narobe ne more bit (avto dela normalno, sam se cuti, da ni tiste prave moci)-kako pa to moc nazaj dobit
nova opazanja so tale: k ga zahodm do konca v avtu lepo zasmrdi po neki cudni mesanc benza in morebiti olja-tezko opisat
lahko je vse, kar mi je privatnik napisou +s e kej hujsega; mogu bi zdej se kompresijo zmerit, lahko je dihtnga na glavi...
zdej zaenkrat se se s CliYom II matrava, da bi morebiti resila problem, sam zmanjkuje idej in tud jest mam pocas dost tega, da avto ne gre-bo treba res enga majstra, k se u nulo spozna povprasat-sam to pa potegne za sabo precej eur
kaj pa vem, u bistvu sploh ne vem, kako ma ta avto nastimam uzig, a bi se morebiti tle kej dalo porihtat
res je tukej morebiti cist ena mejhan stvar, ker nekej drasticno narobe ne more bit (avto dela normalno, sam se cuti, da ni tiste prave moci)-kako pa to moc nazaj dobit