Proizvajalec originalnih rezervnih delov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
merdzo

Proizvajalec originalnih rezervnih delov

Odgovor Napisal/-a merdzo »

Zivjo!

Zanima me kateri proizvajalec je dobavitelj Renaultovih originalnih rezervnih delov.
Sam bom delal servis pa bi rad nabavil identicne rezervne dele (filtre za zrak, olje, kabino).
Katere vzigalne tuljave so ok? Mislim, da so Sagem slabe, Philips pa dobre oz. nekaj takega.

lp
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

za tpv v novem mestu vem da je ... za plastiko pa vec al manj dobis v anetu v ljubljani, k je zastopnik za valeo ...

EDIT: drugac pa lahk tud na servisih narocis original dele, samo ne vem kok majo nabite cene ...
Lp RoZleht
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Mislim, da so BERU vzigalne tuljave kul.
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: Proizvajalec originalnih rezervnih delov

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

merdzo napisal/-a:Zivjo!

Zanima me kateri proizvajalec je dobavitelj Renaultovih originalnih rezervnih delov.
Sam bom delal servis pa bi rad nabavil identicne rezervne dele (filtre za zrak, olje, kabino).
Katere vzigalne tuljave so ok? Mislim, da so Sagem slabe, Philips pa dobre oz. nekaj takega.

lp
renojevi identicni rez. deli so iz programa MOTRIO, dobis jih tudi na nekaterih uradnih servisih
http://www.motriodeli.com/
RS-sport
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: Proizvajalec originalnih rezervnih delov

Odgovor Napisal/-a robertp »

merdzo napisal/-a:Zivjo!

lp
Filtre lahko uporabljas od MANN. Ima v proizvodnji vse tipe (olje, gorivo, zrak, klima)
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori