Zivjo!
Zanima me kateri proizvajalec je dobavitelj Renaultovih originalnih rezervnih delov.
Sam bom delal servis pa bi rad nabavil identicne rezervne dele (filtre za zrak, olje, kabino).
Katere vzigalne tuljave so ok? Mislim, da so Sagem slabe, Philips pa dobre oz. nekaj takega.
lp
Proizvajalec originalnih rezervnih delov
Re: Proizvajalec originalnih rezervnih delov
renojevi identicni rez. deli so iz programa MOTRIO, dobis jih tudi na nekaterih uradnih servisihmerdzo napisal/-a:Zivjo!
Zanima me kateri proizvajalec je dobavitelj Renaultovih originalnih rezervnih delov.
Sam bom delal servis pa bi rad nabavil identicne rezervne dele (filtre za zrak, olje, kabino).
Katere vzigalne tuljave so ok? Mislim, da so Sagem slabe, Philips pa dobre oz. nekaj takega.
lp
http://www.motriodeli.com/
RS-sport
Re: Proizvajalec originalnih rezervnih delov
Filtre lahko uporabljas od MANN. Ima v proizvodnji vse tipe (olje, gorivo, zrak, klima)merdzo napisal/-a:Zivjo!
lp
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.