15" dobis alu platisce kako za 22 k ze .. ce najdes .. ne pa za zelezo tolk dnara!!!!!!!! skoda kesa za tisto crnino ko pa lahko dobis lepi alu lesk za taki kes za zimskee ..
Na zacetku zime sem si kupil te crne felne 15" komad 8k, org. reno servis. Za 4 komade feln sem dal 32k. Pa se sraufe za felne 4x po 4 sem dal ene 10k al kolko blo... ker je priporocal da se nesplaca kromirane dati za zimo, se poskodujejo, sol itd..
Na sestrinem je tudi isto, samo ce dobro pomislis za ta denar ze dobis alu felne... Crne so.. ok letos 10k + plasticen pokrov 5k...
darkdog prtljažnik zlo dobr zgleda tko da vsi tisti k majo tolk pripomb so loh sam tih pa še to narejen je iz media pana,vezane plošce in iverke cez vse to je ena plast poliestra za tem pa še ene dva dni kitanja vseh robov in neravnih površin in vse skupaj pobarvano z isto barvo kot je avto.Zgornje plošce in boki pa so obleceni v isto blago kokr je original oblecen prtljažni prostor glede kablov je pa pod plošco kjer so pritrjeni ojacevalci zadosti prostora da se kabli skrijejo spodaj
evo to je blo na kratko napisan kako je prtljažnik narjen