Spet problem.
Danes sem prvic peljal centrirat ALU platisca ker mi je avto tresu. Ko so jih tam pogledal, so mi povedal da ni za centrirat ker so vsa tri platisca zvita, jajcasta. Od robnikov. Baje se to da popravit in zravnat.
Zanima me kako zanesljivo je to po popravilu? Ali mi lahko platisce "raznese" med voznjo?
Baje nekje v Domzalah nekdo popravlja. Ali kdo pozna, ce mi prosim lahko posreduje stevilko ali pa kak podatek ker bi rad dal popravit. Ce se lahko?
Pri Jermanu je treba 14 dni pocakat. Zanima pa me koliko je taksna popravljeno platisce se zanesljivo!??? Veliko mi jih pravi, naj ne delam tega, da potem obstaja moznost da ti platisce med vozno ali pri zaviranju poci.
Ali kdo ve kaj o tem?
dolenc napisal/-a:Pri Jermanu je treba 14 dni pocakat. Zanima pa me koliko je taksna popravljeno platisce se zanesljivo!??? Veliko mi jih pravi, naj ne delam tega, da potem obstaja moznost da ti platisce med vozno ali pri zaviranju poci.
Ali kdo ve kaj o tem?
mojstri ze vejo kaj delajo tko da nc bat da ti bo kej razneslo ali stran padlo
pri anzicku je dal kolega popravt feltno k ji bila precej jajcasta =20eur
nazaj zavihan rob feltne =30eur
feltna kater je bi bil zvit center=20eur
popravi ti pa se v istem dnevu. pustis tam pa prides za nazaj iskat, vendar tudi ce ma tkoj cas ti ne pusti da si zraven, ker je baje nevm koliko casa razvijal postopek itd itd.. uglavnm ne pusti