Pri meganu 1.4 16V (2001 letnik) imam problem. Vedno kadar tocim gorivo, mi pumpa izklaplja na 3-5 litrov. Ze ene 1/2 leta ne morem natocit bencina ne da bi mi izklapljalo. Probal sem na razlicnih crpalkah vedno isto. Probal sem tud cev malo ven izvlec, pa nagnit, ni razlike.
TO je pa dobro vprasanje. Tu ti pa zal me morem pomagat k se nism delu tega. Predvidevam pa da se bi dal prazen tank nekako spihat z kompresorjem. Sam Dvomim da bi ga lahk cist izpraznil. Vprasi kakega ki je ze delu da ne pokvaris cesa.
Em podoben problem sm meu jst, mi ni preostalo druzga da sem tang dol vzel spraznil pa spihal vse cevi, pa spuca, aja pa nic iskrenja med tem, k zna buuuuuuuuum narest.
Vceraj sm si ogledal kot gredo cevke. Oddusek je speljan od rezervoarja pa do lopute, tako da ne morem z kompresorjem mim lopute prit, da bi spihal. Moram pogledat, ce se da cevka snet na rezervoarju, pa da od tam prepiham zadevo.
Kokrs sm jst sel pogledat sta 2 cevki za odzracevanje:1 gre na tank, druga pa neznano nekam-sumim pa da gre ali do pumpe ali do motornega dela. Se pa dajo cevke razdreti spodaj pri tanku, tko da ne bi smel bit problem precistit. Res pa da nastavis kompresor na majhen tlak, da ti ne bi slucajno gorivo busilo nazaj-bognedaj v oci. Previdno.