CLIO prek mure (update 5_5_09)
vceraj sem se malo igral okrog avta in KONCNO zmontiral vsaj sprednji del kak se spodobi
no slike povejo vec
nekaj malega kablicev pa zvocniki, damping material

Ker sem mel se nekaj damping materiala sem sel se enkrat dodatno dampirat zunanjo steno vrat in pa delno se sprednjo

potem povezat vse kable do zvocnikov

tu se pa malo bolj vidi kak so tapete razrezane --- kaos, dobro da se ne vidi

pred montazo

prebrvana no crno, ker rdeca ne pase glih na vratih

in pa koncna montaza

pa se kak zgledajo vrata z sovoznikove strani

no slike povejo vec
nekaj malega kablicev pa zvocniki, damping material

Ker sem mel se nekaj damping materiala sem sel se enkrat dodatno dampirat zunanjo steno vrat in pa delno se sprednjo

potem povezat vse kable do zvocnikov

tu se pa malo bolj vidi kak so tapete razrezane --- kaos, dobro da se ne vidi

pred montazo

prebrvana no crno, ker rdeca ne pase glih na vratih

in pa koncna montaza

pa se kak zgledajo vrata z sovoznikove strani

RENAULT CLIO
ja pancho, saj ni kaj za merit
sem od nekoga pricakoval tak komentar, ker sam zajkljucek na robovih res ni tip top. Ker je za moje pojme malo predebela pena spodaj pod ledrom in mu je enostavno vse skup previsoko nad orig. tapeo prislo. Bomo vidli kak bo en drugi zadnja tapete preobekel, pa mogoce dam tistemu popravit.
Samo panele pa nikakor ne bi mogel oblec, ker je vse skup zapoliestrirano.
No varijanta je edino ce bi zgoraj nad rocajem za odpiranje dal brez podlozne pene in samo nalepil leder.
Bomo vidli kaj bo cas prinesel, trenutno me samo zanima kak bo vse skup igralo, potem pa gremo na lepotne popravke
sem od nekoga pricakoval tak komentar, ker sam zajkljucek na robovih res ni tip top. Ker je za moje pojme malo predebela pena spodaj pod ledrom in mu je enostavno vse skup previsoko nad orig. tapeo prislo. Bomo vidli kak bo en drugi zadnja tapete preobekel, pa mogoce dam tistemu popravit.
Samo panele pa nikakor ne bi mogel oblec, ker je vse skup zapoliestrirano.
Bomo vidli kaj bo cas prinesel, trenutno me samo zanima kak bo vse skup igralo, potem pa gremo na lepotne popravke
RENAULT CLIO
vse se da ce delajo pravi ljudje 
drugac pa tole lih ni blesteca poteza dat 2 nova in 2 zluftana zvocnika skupaj ker ne bojo nikoli igrali enako.
Pa da nebo samo kritika, waaa 2x20
drugac pa tole lih ni blesteca poteza dat 2 nova in 2 zluftana zvocnika skupaj ker ne bojo nikoli igrali enako.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
hmmm,croma_man napisal/-a: 1. vse se da ce delajo pravi ljudje
2. drugac pa tole lih ni blesteca poteza dat 2 nova in 2 zluftana zvocnika skupaj ker ne bojo nikoli igrali enako.
reply to 1. ja to mas res prav,samo pri nas kje tu v prekmurju tezko najdes kaj "zadovoljivega" za solidno ceno
reply to 2. ok, razumem da je potrebno nova dva ulaufat, mislim pa da moje uho pa se od koga drugega ne bo slisalo razlike
Zadnjič spremenil legionar, dne 22 Avg 2007, 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
RENAULT CLIO